ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόκριση στα play off για τον ΑΣΠΕΤ

Την πρόκρισή της στα play off εξασφάλισε η ομάδα βόλει του ΑΣΠΕΤ, επικρατώντας των Λυκαίων στη Μεγαλόπολη με 3-1.

 

 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ολυμπιακός

Η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 25-15. Το 2ο σετ ήταν πολύ αμφίρροπο και ο ΑΣΠΕΤ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά κερδίζοντας με 26-24. 

Τα Λύκαια πήραν το 3ο σετ με 25-21, αλλά στο 4ο σετ μέτρησε η θέληση των κοριστιών του ΑΣΠΕΤ που τα οδήγησε στην κατάκτηση του 4ου σετ με 25-15.

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΑΣΠΕΤ έχει ρεπό και στα play - off   η ομάδα της Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τις ομάδες που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση από τον Α΄και Β΄ όμιλο σε αγώνες ενός γύρου όπου ο αυτός που θα τερματίσει πρώτος θα κερδίσει μια θέση στο finalfour .

ΛΥΚΑΙΑ: Καρβουνιάρη, Φασουλή,  Γεωργοπούλου, Γιαννακοπουλου, Μπουράνη, Νεταξά, Αργυροπούλου,  Ροζολή, Χριστοφίλη, Παπαγγελή.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γ.) Πεντεφούντη , Φωτοπούλου, Νικητοπούλου, Κόλεβα, Χρονοπούλου, Κοπίτα, Σενγκέργκι, Δέμου, Μαρίνη, Ζάβου, Άλκο                                                                                                    

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων