ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Drive with the Champs! (PHOTOS)

Ενα αξέχαστο διήμερο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Σαββατοκύριακο (2-3/12) στο Λουτράκι Κορινθίας.

 

Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι φανατικοί οπαδοί των δίκυκλων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με 2 παγκόσμιους πρωταθλητές Εnduro οι οποίοι οδήγησαν σε μια απαιτητική διαδρομή 50 χιλιομέτρων.

H Beta Chachagias Racing Team και η Fuoristrada έφεραν τον φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή EnduroGP – Steve Holcombe- και τον πρωταθλητή της κατηγορία ΕJunior -Brad Freeman.

Οι δύο πρωταθλητές και όσοι συμμετείχαν στο "festival", είχαν  την ευκαιρία να οδηγήσουν σε σηματοδοτημένη και απαιτητική διαδρομή μήκους 50km, βασισμένη σε μονοπάτια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro με νέες προσθήκες και τροποποιήσεις.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές παρέα με τον αναβάτη της Beta Chachagias Racing Team Γιάννη Τρίγκα να πραγματοποιούν εντυπωσιακά περάσματα σε μία, σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό, ειδική διαδρομή.

Δείτε φωτογραφίες από το Event:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων