ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το απόλυτο η Σκακιστική Ομάδα Τρίπολης

Μεγάλη διάκριση για τη Σκακιστική Ομάδα της Τρίπολης αφού στο 7ο Ατομικό Πρωτάθλημα Μλιτζ που οργανώθηκε από την Ένωση Σκακιστικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελλοπονήσου (Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π), οι παίκτες της κατέκτησαν τις 3 πρώτες θέσεις.

 

 

Το τουρνουά αυτό με χρόνο 5 λεπτά ο αγώνας με προσαύξηση 3" ανά κίνηση, αναδείκνυε τον πρωταθλητή blitz ΕΣΣΠΕΠ και είχε διεθνή αξιολόγηση.Οι αγώνες μπλιτζ (blitz chess) είναι σκακιστικοί αγώνες όπου οι αντίπαλοι έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν την παρτίδα και αξίζει να σημειωθεί ότι αρκεί μία αντικανονική κινηση να γίνει από τον παίκτη και έχει χάσει.  Το τουρνουά έγινε στον πολυχώρο "Φουγάρο" στο Ναύπλιο και η βαθμολογία των αθλητών είχε ως εξής:

1-2η θέση: Μπουρνάκας Αλέξης & Μπουρνάκας Βλάσσιος 6 βαθμοί σε 7 αγώνες και 3η θέση: Κουτουζώφ Γιάννης 4 ½ βαθμοι σε 7 αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται κανονικά και όποιος επιθυμεί να διδαχθεί σκάκι μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6972237876 (κ. Κουτουζώφ Ιωάννης) και 6948828891 (κ. Βλαχάκη Βάγια)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων