ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεκινούν τα μαθήματα Μπριτζ στην Τρίπολη

Ξεκινούν τα μαθήματα Μπριτζ στην Τρίπολη από τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (Αρκ.Ο.Α.Μ.).

 

Μπριτζ. Το μυαλό είναι το ατού σου.

 

Ξεκινούν τα μαθήματα Μπριτζ στην Τρίπολη από τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (Αρκ.Ο.Α.Μ.).

Δώστε στο μυαλό σας αυτό που του χρειάζεται. Τροφή για σκέψη. 

Το Μπριτζ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι με χαρτιά. Είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που γυμνάζει το μυαλό. Είναι επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. 

Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι χωρίς να τραυματίζεσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ (Αρκ.Ο.Α.Μ.)

Ο ΑΡΚ.Ο.Α.Μ., ιδρύθηκε το 2013, είναι ένα αθλητικό σωματείο αναγνωρισμένο από την ΕΟΜ (Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ) και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σκοπός του Ομίλου είναι η καλλιέργεια, ανάπτυξη, οργάνωση και διάδοση του αγωνιστικού μπριτζ ως τεχνικού και πνευματικού αθλήματος.

Ο όμιλος συμμετέχει σε ταυτόχρονα πανελλαδικά τουρνουά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιούλιο.

Τα μαθήματα διοργανώνονται κάθε έτος από τα μέσα Οκτωβρίου και γίνονται ημέρα Κυριακή απόγευμα.

 

Ξεκινούν τα μαθήματα στην Τρίπολη

Τον  Οκτώβριο, όπως κάθε χρόνο, ο Αρκαδικός Όμιλός Αγωνιστικού Μπριτζ ξεκινά τα μαθήματα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μια φορά την εβδομάδα για 2,5 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμπαίχτες, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. 

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:

 

6944909791 και 6947900219

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων