ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολυμπιακοί αγώνες χωρίς Φέντερερ

O Ρότζερ Φέντερερ δεν θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του US Open.

 

 

O 34χρονος Ελβετός σταρ γνωστοποίησε το γεγονός αυτό, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση που πήρε από κοινού με το ιατρικό επιτελείο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κάτοχος 17 grand slam είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο στο γόνατο και μάλιστα πριν χάσει το γαλλικό Open, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.

 

Ο Φέντερερ έγραψε αναλυτικά:

 

"Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως δεν θα είμαι σε θέση να εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πως επίσης θα χάσω όλη την υπόλοιπη σεζόν. Εξετάζοντας όλες τις επιλογές μετά από τις συμβουλές των γιατρών και της ομάδας, πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να μείνω εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας ανάγκη περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία μου, λόγω της χειρουργικής επέμβασης νωρίτερα στη χρονιά.

 

Οι γιατροί με συμβούλευσαν ότι εάν θέλω να συμμετάσχω στα ATP World Tour των επόμενων χρόνων, χωρίς τραυματισμούς, όπως και θέλω να κάνω, θα πρέπει να δώσω στο γόνατο και το σώμα μου τον απαραίτητο χρόνο για την πλήρη αποθεραπεία. Είναι δύσκολο που θα χάσω το υπόλοιπο της χρονιάς. Ωστόσο, αυτή η εμπειρία με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πόσο τυχερός υπήρξα στην καριέρα μου, έχοντας πολύ λίγους τραυματισμούς. Η αγάπη που έχω για το τένις, για τις διοργανώσεις, τα τουρνουά και φυσικά για εσάς, παραμένει ακέραιη. Το κίνητρο παραμένει όπως πάντα το ίδιο και σκοπεύω να δώσω όλη μου την ενέργεια για να επιστρέψω δυνατός, υγιής και σε φόρμα για να παίξω ανταγωνιστικό τένις το 2017".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων