ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία

Με το χάλκινο μετάλλιο θα επιστρέψουν από τη Λουκέρνη η Σοφία Ασουμανάκη και η Κατερίνα Νικολαΐδου αφού ήταν τρίτες στον τελικό του διπλού σκιφ. Έκτη η τετράκωπος.

 

 

Με ένα μετάλλιο και με μία συμμετοχή στον τελικό ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας το οποίο διεξήχθη στη Λουκέρνη. Η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Σοφία Ασουμανάκη απέδειξαν ότι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία πληρώματα στον κόσμο.

 

Το ελληνικό δίδυμο μετά από μία δυνατή κούρσα τερμάτισε σε 6:54.84 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στην πρώτη θέση ήταν η Λιθουανία με 6:52.07, ενώ στην δεύτερη θέση ήταν η Αυστραλία με 6:52.76. Οι δύο βάρκες μονομάχησαν μέχρι το τέλος με τις Λιθουανές να παίρνουν το χρυσό μετάλλιο.

 

Έκτη η τετράκωπος

 

Εκτός από τα δύο κορίτσια είχαμε εκπροσώπηση και στον τελικό της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου. Η ελληνική τετράδα την οποία απαρτίζουν οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 6:12.19.

 

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Βρετανοί με 5:55.48 και από κοντά η Αυστραλία με 5:55.75. Την τρίτη θέση πήραν οι Ολλανδοί με 5:58.29.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων