ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποσύρθηκε απ' το Roland Garros ο Ναδάλ!

Λόγω προβλήματος τραυματισμού κι ενώ είχε ήδη περάσει δύο γύρους, ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το γαλλικό Όπεν!

 

 

"Βόμβα" στο Roland Garros κι ενώ το τουρνουά είναι σε πλήρη εξέλιξη! 

 

Ο Ράφα Ναδάλ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο καρπό και ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διοργάνωση!

 

"Χθες έπαιξα με ένεση, αλλά από το βράδυ ένιωθα όλο και περισσότερο πόνο" είπε ο περίλυπος Ισπανός, κάνοντας γνωστή την απόφασή του. 

 

Ο αριστερόχειρας από την Μαγιόρκα είχε καταφέρει να φτάσει ως τον τρίτο γύρο του γαλλικού Όπεν και ήλπιζε να επιστρέψει στον θρόνο του φέτος, φτάνοντας τις 10(!) κατακτήσεις στο Παρίσι. Κάτι τέτοιο, όμως, παίρνει παράταση για 12 μήνες μετά τη σημερινή απρόσμενη εξέλιξη.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, με την απώλεια του "βασιλιά του χώματος", το grand slam της Γαλλίας χάνει ακόμα περισσότερο την λάμψη του, δεδομένου πως και ο Ρότζερ Φέντερερ δεν "κατέβηκε" να αγωνιστεί με πρόβλημα στην μέση. 

 

Πηγή: Sportfm

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων