ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στη Μεγαλόπολη η Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

O Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος ΖΩΝΗΣ υποδέχτηκε την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών που φιλοξενεί ο Δήμος Μεγαλόπολης.

 

 

Το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαϊου 2016 ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος ΖΩΝΗΣ υποδέχθηκε στην φιλόξενη αίθουσά του στ’ Αλώνια, την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, που φιλοξενεί ο Δήμος Μεγαλόπολης στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την διεξαγωγή στην πόλη, των Αγώνων για τον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EuropeanLeagueVolleyΓυναικών 2016, το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου. 

Ήταν μια όμορφη βραδιά, με πολύ και καλό σπιτικό φαγητό και γλυκίσματα, προσφορά της Προέδρου του Συλλόγου μας Μαρίας Λαγούδη – Καλομάλου και του συζύγου της Θανάση Κ. Καλόμαλου καθώς και του ιδιοκτήτη εστιατορίων κ. Ηλία Μπουγιιούκου.

Τη συνάθροιση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης  Χίνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Δούκουρης. Παρόντα στην εκδήλωση εκτός από την Πρόεδρο, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γεωργόπουλος, η Γραμματέας Ζαχαρούλα  Παν. Γαϊτανάκη και το Μέλος Τάκης Παπαδημητρίου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων