ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΟΛΟ: Στα ημιτελικά η Εθνική

Τεράστια επιτυχία της Εθνικής πόλο Ανδρών, η οποία επικράτησε με 12-11 στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν!

 

 

Η Εθνική μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση με τους Αυστραλούς και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 1-0 χάρη σε γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Αυστραλία έκανε την ανατροπή και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-3.

 

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Σουίφτ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ, όμως ο Κολόμβος απάντησε άμεσα και μείωσε σε 3-4. Οι διεθνείς με ένα σερί 3-0 έκαναν την ολική ανατροπή και προσπέρασαν με 5-4 λίγο πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

 

Οι Αυστραλοί μπήκαν δυνατά στα τελευταία 8 λεπτά και ανέτρεψαν το σκορ, με τους Ρόουτς και Γιάνγκερ (6-5). Ο Γεννηδούνιας ισοφάρισε εκ νέου για την Εθνική μας, όμως ο Πάουερ 0:38 πριν το τέλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Αυστραλούς. Παρόλα αυτά, οι διεθνείς μας έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα με τον Φουντούλη.

 

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φλέγκας, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Γιάνγκερ και έστειλε την Εθνική στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

contra.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων