ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Bλάχος: "Να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες"

Στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση ως προπονητής της εθνικής ανδρών ο Θοδωρής Βλάχος μας οδήγησε στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η ελπίδα για το μετάλλιο. Τι είπε ο προπονητής της Αυστραλίας για τη δική του ομάδα.

 

 

Κλήθηκε να χειριστεί μια δύσκολη κατάσταση σε μια χρονική περίοδο και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Ο προπονητής της εθνικής πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος είναι... πρωτάρης σε μια μεγάλη διοργάνωση στον πάγκο της ελληνικής ομάδας και οδήγησε τους διεθνείς στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 

"Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά στον όμιλο μας. Έγιναν δυνατά παιχνίδια και οι διαιτητές στάθηκαν στο ύψος τους. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε σε αυτό το τουρνουά. Δεν γνωρίζαμε τη Ρωσία, δεν μας γνώριζε και εκείνη και έτσι ο αγώνας μας αποδείχθηκε σκληρός και δύσκολος", τόνισε ο Βλάχος και συνέχισε:

 

"Η Ελλάδα διεκδίκησε και κέρδισε μετάλλιο το 2005 στο Μόντρεαλ. Αυτή τη χρονιά ή την επόμενη θέλουμε κάτι να καταφέρουμε. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πραγματικά δύσκολη και αν μπορούμε να φέρουμε μια επιτυχία θα είναι φανταστικό και θα κάνει περήφανους τους Έλληνες".

 

Για την Αυστραλία είναι επιτυχία η παρουσία της στα προημιτελικά. Μετά από δύο καλές εμφανίσεις με τη Σερβία (σ.σ. ήττα στο γκολ) και το Μαυροβούνιο (ισοπαλία) η Ελλάδα δεν τους φοβίζει. Ο προπονητής των Αυστραλών, Έλβις Φάτοβιτς είπε:

 

"Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, για τον τρόπο που έπαιξαν. Αποδείξαμε με την εμφάνιση μας πως όλα είναι πιθανά. Αυτό είναι το σχέδιο μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων