ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο "ιπτάμενος" Ιακωβάκης στο "Navarino Challenge"

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση "Navarino Challenge" συνεχίζει με αισιοδοξία να προσθέτει νέες προκλήσεις και δραστηριότητες στο πρόγραμμά της, φέρνοντας κοντά στον αθλητισμό, ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ παράλληλα τους προσκαλεί να επισκεφτούν την Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία!

 

 Η πολυβραβευμένη διοργάνωση "Navarino Challenge", συνεχίζει με αισιοδοξία να προσθέτει νέες προκλήσεις και δραστηριότητες στο πρόγραμμά της, φέρνοντας κοντά στον αθλητισμό, ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ παράλληλα τους προσκαλεί να επισκεφτούν την Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία!

 

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί για το «Navarino Challenge», η διοργάνωση θα τιμήσει για την συνολική του προσφορά στον αθλητισμό και το ήθος του, τον κορυφαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400 μέτρα με εμπόδια, Περικλή Ιακωβάκη.

 

Ο Ιακωβάκης, που αποτελεί υπόδειγμα αθλητή, είναι ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, έχοντας κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου (Παρίσι, 2003), το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (Γκέτεμποργκ, 2006), την όγδοη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο, 2008), από ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες (Τύνιδα, 2001 & Μερσίνη, 2013 στα 4x400μ.) καθώς και εννέα πανελλήνια πρωταθλήματα. Αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στον κόσμο το 2006 στο άθλημά του, από το καλύτερο περιοδικό στίβου, το αμερικανικό "Track and Field News". Πρόκειται για τον μοναδικό Έλληνα που είχε αυτή την τιμή, μέχρι σήμερα.

Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων