ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Η αγάπη των παιδιών για τον χορό, αναιρεί όλες τις δυσκολίες" (VIDEO)

Με το τέλος της χορευτικής παράστασης του TOP-GYM και την απονομή των σχετικών δώρων προς τους συμμετέχοντες, η υπεύθυνη λειτουργίας του γυμναστηρίου TOP-GYM κα. Φύλλια Μπακοπούλου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ, στην εκδήλωση, στο "Χαμόγελο του Παιδιού", στην δυσκολία των ασκήσεων αλλά και στην αγάπη του κόσμου.


Αναλυτικά:
"Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση. Ήταν η έκτη χρονιά που το διοργανώνουμε με παιδιά ηλικίας από 6-18 ετών και ενήλικες που συμμετέχουν σε τμήματα μοντέρνου χορού και hip-hop. Επίσης είχαμε τμήματα aerobic και pilates που μας έδειξαν δύο προγράμματα.

Λόγω της ενασχόλησής μου με τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, θέλουμε να βοηθάμε. Έτσι το γυμναστήριο Top-Gym και οι χορηγοί που μας βοήθησαν, διαθέσαμε ένα ποσό στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και σήμερα είχαμε και κουμπαρά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούσαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Όλες οι χορογραφίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, ίσως η ηλικία τις περισσότερες φορές να καθορίζει τον βαθμό δυσκολίας και το πόσο καιρό ασχολείται το παιδί. Βέβαια η θέλησή τους και η αγάπη τους για τον χορό, αναιρεί όλες τις δυσκολίες και γίνεται κάτι πολύ όμορφο, όπως είδατε.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του για την εκδήλωση. Ελπίζουμε να διασκέδασαν σήμερα,  όπως και εμείς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων