ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικός Βόλεϊ: Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα

Την ομάδα της ΑΣΠ Κορίνθου θα υποδεχθούν την Κυριακή (30/11) τα κορίτσια του ΣΕΦΑ Αρκαδικού για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βόλεϊ της Β’ Εθνικής γυναικών του Η' ομίλου.

Η αρκαδική ομάδα μετρά μέχρι στιγμής δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τώρα θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα για ανέβει η ψυχολογία των παικτριών. 

Η ομάδα της Ρούλας Πεντεφούντη χρειάζεται σίγουρα χρόνο για "γνωριστεί" και να αποκτήσει το δικό της στυλ παιχνιδιού καθώς όπως έχουμε τονίσει, αποτελείται από καινούργια πρόσωπα και η προσαρμογή τους στην οικογένεια του Αρκαδικού καθίσταται αναγκαία.

Η Κόρινθος έρχεται στην Τρίπολη, στον πρώτο της για φέτος εκτός έδρας αγώνα έχοντας επιτύχει δύο νίκες στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, στο πρώτο παιχνίδι (16/11) κέρδισε τα Λύκαια Μεγαλόπολης με σκορ 3-0 σετ ενώ και στο δεύτερο παιχνίδι (23/11) δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Άργους, την οποία νίκησε με το ίδιο σκορ.

Την Κυριακή λοιπόν τα κορίτσια του ΣΕΦΑ καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης να παρευρεθεί στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης για να στηρίξει την προσπάθεια τους σε αυτόν τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους για την φετινή σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων