ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ: Εφιάλτης στον δρόμο... προς τη γνώση! (VIDEO)

Όταν μία πόλη θέλει να φιλοξενεί Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει στους φοιτητές βασικές υποδομές τότε… ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ!

 

 

"Ο δρόμος προς την γνώση είναι δύσκολος" … μία φράση που στην Τρίπολη "συναντά" την κυριολεκτική της σημασία.

 

Η πρώτη εντύπωση λένε πως είναι η πιο σημαντική. Αποφασίσαμε λοιπόν να καταγράψουμε την εικόνα που συναντούν οι φοιτητές, όταν επισκέπτονται για πρώτη φορά την πόλη μας, προκειμένου να εγγραφούν στο Πανεπιστήμιο.

 

"Όταν ήρθαμε στην Τρίπολη με τους γονείς μου ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά για να βρούμε το Πανεπιστήμιο καθώς επιστρέφαμε συνεχώς πίσω, αφού δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε, πως ο δρόμος που μας είχαν υποδείξει, θα μπορούσε να οδηγεί σε Πανεπιστημιακό ίδρυμα. Θεωρήσαμε. πως βγαίνουμε εκτός πόλης και κατευθυνόμαστε προς κάποιο χωριό".... μία αληθινή ιστορία ενός εκ των φοιτητών του Πανεπιστημίου, που περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση.

 

 

Ένας δρόμος ντροπής γεμάτος λακκούβες και μπαλώματα (για πεζοδρόμια και φωτισμό δε… ούτε λόγος!) , συνιστά την καθημερινή δοκιμασία στην οποία καλούνται να ανταποκριθούν οι φοιτητές, για να φτάσουν στην σχολή τους.

 

Τα –θα- και οι υποσχέσεις των Δημοτικών Αρχών… συναγωνίζονται σε αριθμό τις περιπτώσεις, όπου οι φοιτητές έχουν κινδυνέψει από κάποιο διερχόμενο όχημα. 

 

 

Τα σχέδια την νέας Δημοτικής Αρχής ....μεγαλεπήβολα! Σε συνάντησή του με τους φοιτητές ο Δήμαρχος Τρίπολης δεσμεύτηκε για έναν δρόμο πλάτους δεκαέξι μέτρων, πεζοδρόμια, επαρκή φωτισμό και… ποδηλατόδρομο! Οι φοιτητές πάλι από την πλευρά τους...είναι πιο ολιγαρκείς! Το μόνο που ζητούν είναι πεζοδρόμια (ο ποδηλατόδρομος....μπορεί να περιμένει!).

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα μας δήλωσαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Βόσνος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ.Μασσέλος και φοιτητές της πόλης μας....

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων