ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ: Λακκούβες "ράβε - ξήλωνε" (VIDEO)

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όσων πέφτουν σε κάποια από τις πολλές λακκούβες στους δρόμους της Τρίπολης δεν είναι κάτι δημιουργικό.

 

 

Εκτός αν μετράει η πιο ευφάνταστη βρισιά που μπορεί να σκεφτεί κάποιος για τον Δήμαρχο (πρώην και νυν), για τους αντιδημάρχους και ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω γιατί… πάει μακριά αυτή η βαλίτσα!

 

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν τις λακκούβες τις "κληρονομήσαμε" εσαεί, αφού αλλάζουν μόνο μέγεθος και σχήμα όσο περνούν τα χρόνια, παραμένοντας όμως πάντα σταθερές αξίες στο οδικό δίκτυο του Δήμου Τρίπολης.

 

Οι προσπάθειες από τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές είναι φιλότιμες… ή μάλλον υπερβολικά φιλόδοξες, καθώς η συνταγή του μπαλώματος, που ακολουθείται κατά κόρον εδώ και πολλά χρόνια, αποτυγχάνει παταγωδώς! Αλλά ας μην παραπονιόμαστε γιατί στην χώρα μας το "όσα βλέπει η πεθερά..." αποτελεί σήμα κατατεθέν!

 

Οι Δημοτικές Αρχές έχουν σπαταλήσει χιλιάδες ευρώ χωρίς αποτέλεσμα, με τους πολίτες και τους επαγγελματίες οδηγούς της Τρίπολης να ζητούν αλλαγή ασφαλτοτάπητα, προκειμένου να δοθεί μια μόνιμη λύση.

 

Κάθε νόμισμα όμως έχει δυο όψεις

 

Ας μην είμαστε όμως κακοπροαίρετοι και ας δούμε και τα θετικά μιας λακκούβας (ναι ναι …κι όμως…έχει και τα θετικά της!)

 

Οι γνωριμίες…

 

Αρχικά οι λακκούβες συσφίγγουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Σκεφτήκατε ποτέ πως μπορείτε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό με την βοήθεια μιας λακκούβας και ενός κακοφωτισμένου δρόμου; Μα πως θα γίνει αυτό; Προσπαθώντας να αποφύγετε την λακκούβα - κρατήρα στην μέση του δρόμου με διάφορους ελιγμούς πέφτετε πάνω σε έναν πεζό ή για μεγαλύτερο εφέ σε άλλο διερχόμενο όχημα. Ο Δήμος λοιπόν μέσα από αυτά τα ρομαντικά tips σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τους συμπολίτες σας και να γνωριστείτε καλύτερα ( ε μια ταυτότητα θα την ανταλλάξετε δεν μπορεί… έστω και για τις ζημιές).

 

Ο τίτλος…

 

Επιπλέον μας δίνεται η δυνατότητα σαν Δήμος να διεκδικήσουμε σθεναρά τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2015! Φαντασία να υπάρχει… Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε χρηστικούς τρόπους για να εντάξουμε τις πολυαγαπημένες μας λακκούβες στην καθημερινότητα μας… Και επειδή πάντα μιλάμε με παραδείγματα… ΙΔΟΥ….

 

Στηρίζοντας παράλληλα τον πρωτογενή τομέα…

 

Για τους λάτρεις των πάρτι…

 

Για τους λάτρεις του βάθους…

 

Για τις παραδοσιακές νοικοκυρές που επιλέγουν το πλύσιμο στο χέρι…

 

Ακόμα και νέες θέσεις εργασίας μπορούν να δημιουργηθούν…

  

Και επειδή όλα όσα μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα μας έχουν την τιμητική τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι "Ελληνικές Λακκούβες" δεν θα μπορούσαν να μην έχουν την δική τους σελίδα και στο Facebook!

 

H κάμερα του arcadiasports.gr κατέγραψε με μια πιο χιουμοριστική ματιά την κατάσταση στους δρόμους της Τρίπολης, δίνοντας τον λόγο και σε όλους εσάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται καθημερινά στην μετακίνηση σας! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα παράπονα τόσο των πολιτών όσο και των επαγγελματιών οδηγών, οι οποίοι αναγκάζονται συχνά-πυκνά να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη εξαιτίας των ζημιών στα οχήματα τους από τις πτώσεις σε λακκούβες.

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων