ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Το μέλλον ανήκει στην Κουτσουμπού" (VIDEO)

Εχοντας την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μήκος γυναικών και τη γνώση για τα ταλέντα που έρχονται, η Εφη Κολοκυθά, μιλά στο a-s για πολλά και ενδιαφέροντα, όπως για τη συντοπίτισσά μας, Βασιλική Κουτσουμπού!  

 

Στην εξαιρετική διοργάνωση στίβου "Παπαφλέσσεια" που γίνονται κάθε χρόνο στην Καλαμάτα, φέτος για πρώτη φορά έγινε και αγώνας μήκους γυναικών!

Ένα άθλημα πολύ εντυπωσιακό,με εξαιρετικές αθλήτριες και πολύ καλές επιδόσεις! Η Χάιδω Αλεξούλη βγήκε πρώτη, πέτυχε και επίδοση 6,78 που της έδωσε και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Στη δεύτερη θέση με το "διαβολικό" 6,66 ήταν η προσωπική μου φίλη και πολύ γνωστή αθλήτρια του ΓΣ Αλεξάνδρειας, Έφη Κολοκυθά,που όμως της έδωσε την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να μιλήσουμε μαζί της ,και είπαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα,ακόμα και για την συντοπίτισσα μας Βασιλική Κουτσουμπού!

 

 

Απολαύστε την!

 

-Για την επίδοση της 6.66 στα "Παπαφλέσσεια" της Καλαμάτας:

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και για το άθλημα μας, για μένα προσωπικά. 6.66, νέο ατομικό ρεκόρ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, θα μπορούσα να είχα πετύχει το 6.70 που είναι ο επόμενος στόχος, όμως για την ώρα είμαι ικανοποιημένη με αυτό. Πρώτη φορά στην Καλαμάτα, μου έφερε γούρι μάλλον. Πρώτη φορά του μήκους γυναικών στο meeting της Καλαμάτας. 'Ολα πήγαν καλά".

 

-Το σχόλιο της για την Τριπολίτισσα Βασιλική Κουτσουμπού...

"Για την αθλήτρια της περιοχής, έχω να πω ότι είναι μια πολύ καλή αθλήτρια με μέλλον. Ελπίζω για μεγαλύτερα άλματα σε αυτήν".

-Το σχόλιο της για την επίδοση της Χάϊδως Αλεξούλη (6.78), το άλμα εις μήκος γυναικών στην Ελλάδα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες;

 

"Καταρχήν  είναι μία από τις τελευταίες επιδόσεις που σημειώνονται στο μήκος γυναικών. Το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά. Τώρα το ότι αφήνεις το σπίτι σου για να ασχοληθείς με οποιοδήποτε άθλημα, όχι μόνο με το μήκος, είναι επιλογή του κάθε αθλητή. Αυτό πιστεύω. Είναι τρόπος ζωής και οι δυσκολίες είναι διαφορετικές για τον καθένα.  Ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του. Δυσκολίες υπάρχουν αρκετές έτσι όπως είναι τα πράγματα στην χώρα μας, οπότε ο καθένας σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί για το δικό του". 

 

 

-Ποιος είναι ο επόμενος στόχος;

"Ο επόμενος στόχος; Ο επόμενος αγώνας θα είναι στο Άργος Ορεστικό στις 11 του μήνα, όπου εκεί θα προσπαθήσω για το καλύτερο ήδη έχω κάνει την υπέρβαση για το ατομικό ρεκόρ, να πάνε όλα καλά και εκεί για να έρθει και το επόμενο όριο.  Από εκεί και πέρα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι στις 18 του μήνα στην Πάτρα. Μετά είναι το Πανευρωπαϊκό, ίσως το Βαλκανικό. Τώρα με τον προπονητή μου (σ.σ Θωμά Πάντο) θα κάνουμε και ένα προγραμματισμό, οπότε βλέποντας και κάνοντας δηλαδή".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων