ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

To "ευχαριστώ" για το Skiritida R3n

Το Skiritida Run #3 ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο και γέμισε χαρά ικανοποίηση όσους συμμετείχαν σε αυτό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι άνθρωποι του Skiritida R3n αναφέρουν:

Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με περισσότερους από 1.000 δρομείς και πάνω από 3.000 επισκέπτες, το Skiritida Run ανανέωσε το ραντεβού του με τους πιστούς του φίλους, αλλά και τους μελλοντικούς δρομείς που θα το αγκαλιάσουν, για τον Ιούνιο του 2019.

Οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες είχαν υψηλό επίπεδο και μοναδικές επιδόσεις, ενώ οι χρονομετρήσεις έγιναν από το Νίκο Πολιά και την αξιοπιστία της εταιρείας All About Running. Στα 5 χιλιόμετρα πρώτη το νήμα έκοψε η πρωταθλήτρια από την Αρκαδία Κατερίνα Μπερδούση, με χρόνο 18:25 και ρεκόρ διοργάνωσης. Στη 2η θέση η Ζωή Ανδρικοπούλου από τη Stoiximan Running Team με χρόνο 19:17, ενώ από τους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Ηλίας Νικολόπουλος σε 17:46.

Στα 10 χιλιόμετρα η αθλήτρια της Stoiximan.gr και πρωταθλήτρια Ελλάδας Ράνια Ρεμπούλη, κέρδισε τον αγώνα με χρόνο 38:43 και το μεγάλο χειροκρότημα δρομέων και επισκεπτών, ενώ στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Καλαπόδης από τη Stoiximan Running Team με χρόνο 37:40.

Στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ο Εμιλιάνο Κάνο με χρόνο 1:26:23 αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, ενώ στις γυναίκες το νήμα έκοψε πρώτη η Μάτα Κλησάρη από τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας με χρόνο 1:42:29.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα, Stoiximan.gr για την υποστήριξη της στην ιδέα του Skiritida Run.

Επίσης, καθοριστική ήταν συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την διεξαγωγή της διοργάνωσης του 2018, όπως επίσης και των άλλων χορηγών του αγώνα: VOLTON, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, A-FARM.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στα μπλουζάκια που φόρεσαν οι δρομείς, της εταιρείας Capelli Sport και τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις για το σχεδιασμό και την άνεση που παρείχαν στους δρομείς.

Τα ΝΕΡΑ ΚΟΡΠΗ, προσφορά του ομίλου εταιρειών ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ δρόσιζαν τους δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, ενώ οι μπανάνες Fyffes βοήθησαν στο να αναπληρωθεί η χαμένη ενέργεια μετά τον τερματισμό.

Τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, ο χυμός BFresh προσφορά του #mitsiopoulosgroup, τα προϊόντα από τον φούρνο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ και ο χυμός ροδιού και μήλου ARCAFROZ, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο σημείο τερματισμού, ενώ το μασάζ από τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Μουστόγιαννη και το τιμ του πρόσφεραν άμεση αποκατάσταση στους δρομείς του Skiritida Run.

Στο open barbeque που ακολούθησε, τα βιολογικά κρέατα της A-FARM με καταστήματα σε Γλυφάδα (Γούναρη 196) και Τρίπολη (Λεωφόρος ΟΗΕ 42) και το οινοποιείο ΤΡΟΥΠΗ, πρόσφεραν στους 3.000 δρομείς και επισκέπτες ένα ξεχωριστό τραπέζι στο θέατρο της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας.

Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2019 ΣΤΟ SKIRITIDA R4N!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων