ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΓΟΤ: "Μαγική" η Γιορτή της Γυμναστικής!(PHOTOS-VIDEO)

 Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μία φορά η ετήσια Γιορτή της Γυμναστικής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Τρίπολης!

Το κοινό που κατέκλυσε για μια ακόμη φορά το Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης είχε την ευκαιρία να απολαύσει εκπληκτικές χορογραφίες (είτε ατομικές είτε ομαδικές) από κοπέλες όλων των ηλικιών και να ξεσπάσει αρκετές φορές σε έντονα χειροκροτήματα....

 

Δείτε  VIDEO από την εκδήλωση!

 

 Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα ακόλουθα:

1. "Χαμόγελα μιας μέρας"

2. "Muchacho".

3. "Κύκλους κάνει...το νερό"

4."Summer fun"

5. "Πιο γρήγορος κι από την σκιά του"

6. "Τα γκαρσόνια της Ευρώπης"

7. "Βόλτα στο ζαχαροπλαστείο"

8. "Η συναυλία των κλόουν"

9. "Πίτερ Παν: Το ταξίδι στην χώρα του Ποτέ" 

10."I love classics"

11. "Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων"

12. "Αποδυναμώνοντας το Άπειρο"

13. "Ο μικρός πρίγκηπας"

14. "Το φάντασμα της όπερας".

 

Τις ατομικές χορογραφίες παρουσίασαν οι:

Ανέζα Παρασκευουλάκου, Νικολέτα Βλαχοπαναγιώτη, Αγγελική Αλειφεροπούλου, Χριστίνα Μάρκου, Ξένια Μαντζώρη και Αθανασία Καρέλλα.

 

 

 

Μια φορά και έναν καιρό...

Ποια είναι αλήθεια η δύναμη των παραμυθιών...Μήπως έχουν κάτι να μας πουν; Το παραμύθι είναι κάτι μαγικό. Μοιάζει ταπεινό κι ανώδυνο, αδέξιο, αφελές, άτεχνο όμως είναι έργο τέχνης και μάλιστα στην πιο πολύτιμη μορφή της, γιατί δημιουργός του δεν είναι μόνος άνθρωπος, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα. Τίποτα δεν έχει καταπλήξει τον χρόνο περισσότερο από ένα παραμύθι, αφού γεννήθηκε σε καιρούς προ γραφής σε καιρούς απόλυτης προφορικότητας κι έφτασε ως εμάς με το πιο ευάλωτο μέσο που υπάρχει-την ανθρώπινη φωνή. Το παραμύθι είναι μια ιστορία που είναι πάντα ένα ταξίδι. Οι ήρωες ταξιδεύουν, δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν. Το παραμύθι ξεκινάει όταν ο ήρωας βγαίνει από το σπίτι του, νιώθει την πόρτα να κλείνει πίσω του και βλέπει ένα μονοπάτι να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του. Το παραμύθι δεν υπάρχει μέχρι να το αφηγηθείς,και τότε γίνεται το ταξίδι που κάνουν μαζί ο ακροατής με το αφηγητή. Το παραμύθι είναι μία πράξη αγάπης, που όπως όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη, θρέφεται από την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη. Το παραμύθι είναι μια πανανθρώπινη ανάγκη του ανθρώπου να εκφράσει με ένα λόγο συμβολικό τις επιθυμίες τους, τους φόβους, τις ελπίδες, τα πάθη του, τα όνειρα, τα άγχη του, για την ζωή του. Είναι μια προσπάθεια να διαπραγματευτεί όλα αυτά που τον απασχολούν και να τα μοιραστεί με την ικανότητα. Βοηθάει τον άνθρωπο να ωριμάσει, να προετοιμαστεί για τις μικρές και μεγάλες αλλαγές στη ζωή του και του δίνει "λύσεις" ενώ ταυτόχρονα μπορεί να τον διασκεδάσει. Διαλέγουμε να αφηγούμαστε παραμύθια για να τα βοηθήσουμε να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Παραμύθια από τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας, παραμύθια από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, από τα πέρατα της γης, παραμύθια μαγικά, ευτράπελα, τρομαχτικά ή αλλιώς παραμύθια μύθια-μύθια μια κουκιά και μια ρεβίθια-δώθε κείθε αφημένα- να μας δείχνουν την αλήθεια! Μοίρασμα ψυχής, επικοινωνία, διέξοδος από την καθημερινότητα και, γιατί όχι, επιστροφή στις ρίζες, στο παλιό εκεί όπου μια γλυκιά κουβέντα, ένα χαμόγελο ή ένα δάκρυ σήμαιναν πολλά. Ένα δώρο για πρόσωπα αγαπημένα και άλλα, υποψήφια ν' αγαπηθούν-έτσι για να γλυκάνει λιγάκι η ζωή.

 

Απολαύστε το ξεχωριστό φωτορεπορτάζ του arcadia-sports.gr!

 

 

Με την ολοκλήρωση των 14 χορογραφιών, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση & η απονομή βραβείων και δώρων...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων