ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη (VIDEO)

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο σετ απέναντι στην Κάρλα Σουάρεθ όμως στο τέλος έχασε και αποκλείστηκε από τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

H 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο και επικράτησε με 2-1 (6-4, 1-6, 6-3 ) της Κινέζας Γουάνγκ, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Γκραν Σλαμ.

Στον 2ο γύρο βρήκε απέναντι της την ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη, και η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε ιδανικά παίρνοντας το πρώτο σετ με 7-6.

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη κουράστηκε (το παιχνίδι κράτησε πάνω από δυο ώρες) και έχασε τελικά με 2-1 (7-6, 6-2, 6-2), όμως αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

"Είναι μια Top 10 τενίστρια, δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Είναι μεγαλύτερη από εμένα, έχει περισσότερη εμπειρία, είναι φυσιολογικό να ανεβάσει ταχύτητα στο τέλος. Εγώ πρώτη φορά έπαιζα σε τέτοιο γήπεδο, είναι και επτά χρόνια μεγαλύτερή μου.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα μπορούσα να πάω καλύτερα", τόνισε μετά τον αγώνα η Μαρία Σάκκαρη αναφερόμενη στην Κάρλα Σουάρεθ, με την 20χρονη Ελληνίδα να κάνει λόγο για μία τρομερή εμπειρία που έζησε και η οποία της δίνει τα κίνητρα να προσπαθήσει για ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

"Θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να πλησιάσω ή να μπω στο Top 100", πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ για την αποθέωση που γνώρισε στο φινάλε από το κοινό στη "Margaret Court Arena" είπε: "Ήταν κάτι ανατριχιαστικό και συγκινητικό. Γενικώς στην πορεία μου δεν με υποστήριξαν μόνο Έλληνες, ήταν όλος ο κόσμος στο πλευρό μου και αυτό σίγουρα με έχει αγγίξει".

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια φρόντισε πάντως να "κλέψει την παράσταση" πέρα από το παιχνίδι της και για μία ατάκα προς τη διαιτήτρια! Όταν κατά τη διάρκεια της κόντρας της με την Ισπανίδα δέχτηκε προειδοποίηση για το ότι φώναζε πολύ, εμφανώς εκνευρισμένη με την παρατήρηση, απάντησε: "The top players scream like crazy." ("Οι κορυφαίοι παίκτες ουρλιάζουν σαν τρελοί".

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αρκετά καλη παρουσία της στη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή της σε Grand Slam, η Σάκκαρη αναμένεται να εκτοξευτεί από το Νο 170 στο Νο 133 της παγκόσμιας κατάταξης.

πηγή: Sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων