ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιά στο Ρίο για τον Άτλα

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις Α.Ο.Α ΑΤΛΑΣ  στα ενωσιακά τουρνουά που διεξάγονται ανά την Ελλάδα.

Μετά την πρώτη θέση στο  Άργος μια ακόμη πρωτιά ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του ομίλου. Πιο συγκεκριμένα οι Ψαράκης Γιάννης και Μηναδάκης Μανώλης κατέκτησαν  την 1η θέση στο 2ο ενωσιακό που διεξήχθη στο Ρίο,  την Κυριακή 19/4/2015.

 

 Σε 16άρι ταμπλό οι Μηναδάκης-Ψαράκης αντιμετώπισαν στον πρώτο γύρο  την ομάδα του  Ξυλοκάστρου, της οποίας και επικράτησαν με 2-0 σετ (4-1, 6-3). Στον δεύτερο γύρο κέρδισαν  την ομάδα της Άεκ Τρίπολης (4-1,6-0) περνώντας έτσι στην τελική φάση της διοργάνωσης. Στον τελικό βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα της Ζακύνθου όπου σε έναν συναρπαστικό τελικό κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 σετ (4-1 ,3-5 ,6-2). 

Η Διοίκηση του ομίλου συγχαίρει τους δύο αυτούς αθλητές και εύχεται καλή συνέχεια στις επόμενες αθλητικές δραστηριότητες της αγωνιστικής ομάδας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων