ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πεντεφούντη στο a-s: "Να χτίσουμε ένα σύνολο με μέλλον"

Η Ρούλα Πεντεφούντη, προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού, μιλά στο arcadia-sports για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παμβοχαϊκό για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γυναικών.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Αρκαδικός είναι το μοναδικό γυναικείο σωματείο πετοσφαίρισης που εκπροσωπεί την Τρίπολη και μόλις το δεύτερο σε όλη την Αρκαδία. Η έμπειρη προπονήτρια μιλά τόσο για το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων κοριτσιών όσο και για το "δέσιμο" που επιδιώκουν να επιτύχουν, όντας μια ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα.

 

 

Αναλυτικότερα όσα ανέφερε:

 

Σχετικά με το σύνολο των παικτριών που απαρτίζουν την ομάδα και την εμπειρία τους: "Η ομάδα αποτελείται συνολικά από 14 κορίτσια. Σημαντική εμπειρία από τους αγωνιστικούς χώρους διαθέτουν μόλις τρία από αυτά ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες είναι αρκετά νέες με λιγότερη εμπειρία αλλά με πολύ ταλέντο. Πρέπει να τονίσουμε πως ο μέσος όρος ηλικίας των κοριτσιών είναι αρκετά μικρός. Επιδιώκουμε όμως με δουλειά και καθημερινές προπονήσεις η ομάδα να "δέσει" και έτσι με το πέρασμα του χρόνου να καλύψουμε σε ικανοποιητικό βαθμό τον παράγοντα της απειρίας".

 

Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής και τους στόχους της ομάδας για την φετινή σεζόν: "Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον Παμβοχαϊκό, μια ομάδα η οποία αγωνίζεται πρώτη φορά στη Β' Κατηγορία. Θα μπούμε γερά στο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας φέτος είναι η παραμονή στην Κατηγορία και η δημιουργία ενός συνόλου με γερές βάσεις για το μέλλον. Είναι μία μεταβατική περίοδος για εμάς, με νέα πρόσωπα που οφείλουμε να τους δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούν και να ενταχθούν εν τέλει στην ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να διαφημίσουμε το άθλημα. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσει να υπάρχει στην πόλη ο σύλλογος του ΣΕΦΑ για να έχουν την δυνατότητα τα κορίτσια να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν".

 

Σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: "Το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο και οι προπονήσεις κυλούν ήρεμα. Μπορεί όπως ανέφερα και προηγουμένως, η ομάδα να χρειάζεται χρόνο για να γνωριστεί καλύτερα αλλά υπάρχει πολλή διάθεση και κέφι από όλα τα κορίτσια. Όλες το κάνουν επειδή το αγαπούν, δεν έχουν να κερδίσουν κάτι μιας και αγωνιζόμαστε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι ενώ πολλές κοπέλες εργάζονται, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να παρευρίσκονται στις προπονήσεις".

 

Τέλος, η Ρούλα Πεντεφούντη και όλη η ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού θέλουν να ευχαριστήσουν κάποιους παράγοντες που τους στηρίζουν στους δύσκολους αυτούς καιρούς που βιώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και όχι μόνο: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους  Central coffee & bar, Coppola bar, D. tales cafe & bar, κύριο Γιαννίκο, το Super market Κόλλιας, το ζαχαροπλαστείο Λάκης και τον φυσικοθεραπευτή Ανδρέα Κόκκινο για τη βοήθεια που μας προσφέρουν."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων