ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Δε χαλάμε τις ισορροπίες για κανέναν"

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε κατά την επίσημη παρουσίαση του Παύλου Δερμιτζάκη στο θέμα που έχει προκύψει με την πρόταση της ΑΕΚ για ανταλλαγή Πουλίδο-Λεονάρντο και την πρόθεση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού να αποχωρήσει από τους Αρκάδες.


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μποροβήλου:


-Για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια:
"Η ομάδα πρέπει να στηρίζεται από όλους. Θεωρείται πολύ εύκολο να λέτε ότι οι παίκτες οι καλοί πρέπει να μένουν. Το αντίθετο, αν τους πολούσαμε ή δεν τους αφήναμε να φύγουν πάλι θα μας λέγατε κάτι. Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλωτσήσει και έφυγε. Πώς να ανανεωθεί το συμβόλαιο όταν ο παίκτης φεύγει και παίζει σε μεγάλες ομάδες με συμβόλαιο πολύ μεγάλο. Όταν υπάρχει ένα μπάτζετ Χ, δε μπορείς να ανανεώσεις το συμβόλαιο του παίκτη με 5Χ λεφτά. Δε θα έχεις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Για τον Ντεγκρά δε μιλήσαμε με κανέναν. Βάσει κανονισμού μπορεί να μιλάει με ομάδες. Έχει μιλήσει με εμάς αλλά αν πάει μια ομάδα και του δώσει πολλά περισσότερα, πως θα μείνει; Αν πουλάγαμε θα μας λέγατε ότι πουλάμε. Δεν έχουμε πάρει δανεικούς όπως όλοι οι άλλοι. Κανέναν. Φροντίζουμε να φτιάχνουμε την ομάδα σωστά και κάνουμε προσφορές μέσα στο πλαίσιο του Αστέρα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φέρει τον Μέσι; Καλός παίκτης είναι. Δεν κρατιούνται οι παίκτες έτσι. Δε μπορούμε να κρατάμε με το ζόρι παίκτες.


-Για τον Πουλίδο:
"Ο Πουλίδο είναι πολύ καλός παίκτης. Επιτυχία του τμήματος σκάουτινγκ, άριστος χαρακτήρας, δεν έχουμε παράπονο. Μας έγινε μια κρούση από την ΑΕΚ προκειμένου να ανταλλαγεί με τον Λεονάρντο.Ρωτήθηκε ο προπονητής μας. Η εισήγηση ήταν ότι στην παρούσα φάση δε θέλει να γίνει κάτι τέτοιο και να φύγει. Ενημερώθηκε η ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν ο παίκτης έχει κάποια άλλη γραμμή."

-Για τους προπονητές:

"Θέλουμε όσοι έρχονται στον Αστέρα να μένουν καιρό. Δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Ο κάθε προπονητής βάζει τη δική του σφραγίδα. Ευχαριστούμε όσους προηγήθηκαν και φυσικά τον κύριο Βλάχο. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κρίναμε ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής και κρίναμε ότι ο κ. Παύλος Δερμιτζάκης είναι ο καταλληλότερος για να χτίσει την ομάδα μας. Θέλουμε να βλέπουμε κάθε χρόνο τον Αστέρα να πηγαίνει και καλύτερα."


-Για τις ομάδες της Πελοποννήσου:

"Η Τρίπολη κάθε χρόνο έχει ομάδα στη Super League. Πλέον η Πελοπόννησος δεν έχει ομάδα ούτε στη Β Εθνική. Αυτό όμως δε μας κάνει χαρούμενους."


-Για τον Παύλο Δερμιτζάκη:

"Καλωσορίζω το νέο μας προπονητή και του εύχομαι να είναι γερός. Δοκάρι και μέσα είναι όλα καλά, δοκάρι και έξω φταίνε όλοι."

-Για τον στόχο του Αστέρα:
"Ο πρωταρχικός μας στόχος σαφώς είναι η ομάδα να σωθεί το συντομότερο δυνατό και από κει και πέρα αν θες να λειτουργείς σωστά προσπαθείς να χτίσεις μια ομάδα για να μην έχεις προβλήματα.
Βασικός στόχος είναι να πατήσει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, να στέκεται με αξιώσεις στην κατηγορία και να δει το επόμενο βήμα."

-Για το Βαγγέλη Βλάχο:

"Δε θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για τον κύριο Βλάχο γιατί ήταν ένας συνεργάτης ο οποίος πρόσφερε κι αυτός, η κριτική είναι δουλειά δική σας. Εμείς κρίναμε ότι έπρεπε κάτι να γίνει ώστε η ομάδα να αντιμετωπίσει πιο φρέσκια το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Θέλαμε να αλλάξει η ψυχολογία. Πρέπει να συστρατευτούμε όλοι για να τα καταφέρουμε."

- Για τους φιλάθλους:
"Δε βοηθάει η έδρα, για να πάρει κάποιους βαθμούς παραπάνω. Εννοώ τη συμπαράσταση του κόσμου προς τους παίκτες."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων