ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στη Γ' Εθνική οι Δρομείς

Στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά οι Δρομείς, όπως ανακοίνωσε επισήμως σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Με εντελώς διαφορετική σύνθεση θα διεξαχθούν όλα τα πρωταθλήματα του μπάσκετ τη σεζόν 2020-21, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπήρξε κανένας υποβιβασμός σε οποιαδήποτε Εθνική κατηγορία.

Όπως αποφάσισε η ΕΟΚ, από τη Γ’ Εθνική και τον 1ο όμιλο στον οποίο αγωνίζονταν οι Δρομείς, ανεβαίνουν στη Β’ Εθνική, η οποία θα διεξαχθεί με  50 Σωματεία και σε 4 ομίλους, οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1-6, δηλαδή οι: Παλαιό Φάληρο, Ηλυσιακός, ΚΑΟ Κορίνθου, Νέο Ληξούρι, Κηφισιά και Άρης Νίκαιας.

Οι υπόλοιπες ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Δρομείς, παραμένουν στην Γ’ Εθνική, η οποία και θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 68 ομάδων.

Από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα ανέβουν στη Γ’ Εθνική οι ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις, δηλαδή η Καλαμάτα και ο Δίωνας Κυπαρισσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις κατηγορίες, εφόσον μία ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή, δεν θα υπάρξει η δυνατότητα αντικατάστασής της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων