ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτή είναι η Qatargas! (VIDEOS &PHOTOS)

Οι Δρομείς βρήκαν σημαντική βοήθεια, για την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στην Α2 (και όχι μόνο), στο πρόσωπο της Qatargas. Το a-s έψαξε ποια είναι η εταιρία από το Κατάρ που θα κοσμεί τη φανέλα του συλλόγου και σας την παρουσιάζει. 

 Όπως διαβάσατε στο a-s οι Δρομείς κατάφεραν να βρουν έναν δυνατό χορηγό για τη φετινή σεζόν. Στο άκουσμα της είδησης πως πρόκειται για εταιρεία από το Κατάρ, ήταν λογικό να επικρατήσει… πανικός. 

 

Χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες της συνεργασίας μιας και, επαναλαμβάνουμε, πως πρόκειται για μία βοήθεια προς την ομάδα της Τρίπολης κυρίως για την παρουσία της στην Α2, πάμε να γνωρίσουμε την Qatargas μέσα από μία παρουσίαση που, τουλάχιστον, εντυπωσιάζει! 

 

Διαβάστε και θα καταλάβετε: 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Qatargas:

"Η Qatargas, ιδρύθηκε το 1984, πρωτοστατώντας στην (ΥΦΑ) Βιομηχανία Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο Κατάρ. Σήμερα, η Qatargas είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στον κόσμο, με ετήσια παραγωγή LNG χωρητικότητας 42 εκατομμυρίων τόνων ετησίως (MTA).

 

Μέσω της εξαιρετικής διαχείρισης και της καινοτομίας στην παγκόσμια ενέργεια, παραδίδουμε με ασφάλεια και αξιοπιστία Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο στους πελάτες παγκοσμίως, από τις εγκαταστάσεις μας στο Κατάρ.

 

Στην Qatargas διαθέτουμε εφτά  τρένα Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου  εκ των οποίων τα τέσσερα είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο - γνωστά ως μέγα-τρένα - το καθένα με δυναμικότητα παραγωγής 7,8 ΜΤΑ.

 

Από την ίδρυση της Qatargas 1 έχουμε ολοκληρώσει ένα επιτυχές πρόγραμμα επέκτασης έργων που περιλαμβάνει την ανάπτυξη της Qatargas 2, Qatargas 3 και Qatargas 4,  το διυλιστήριο  Laffan, τον ειδικό στόλο των πλοίων και το  τερματικό επαναεριοποίησης. Τα Γραφεία Διαμεσολάβησης βρίσκονται στην Ιαπωνία και την Κίνα και μετακινούνται στην έδρα μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Ντόχα του Κατάρ.

 

Η Qatargas,είναι υπερήφανη που είναι ο κύριος συντελεστής για την υλοποίηση του οράματος της Αυτού Υψηλότητας Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι, τον Πατέρα Εμίρη, με το κράτος του Κατάρ να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κόσμο, με συνολική δυναμικότητα παραγωγής 77 εκατομμύρια τόνους ετησίως (MTA). 

 

Σήμερα, οι πελάτες της Qatargas  έχουν εξαπλωθεί στις τέσσερις γωνίες του κόσμου, στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Στην Qatargas,  προσθέτουμε ποικιλομορφία στην παγκόσμια ενέργεια  και εξακολουθούμε να παραμένουμε δεσμευμένοι για το μακροπρόθεσμο μείγμα του ενεργειακού εφοδιασμού.

 

Το όραμά μας είναι, μέχρι το 2015, να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου για το ανθρώπινο δυναμικό μας, την εξαιρετική διαχείριση, την περιβαλλοντική ευθύνη και την εταιρική ταυτότητα μας. 

 

Εμείς θα καθορίσουμε το πρότυπο για την απόδοση της ασφάλειας, την ικανοποίηση των πελατών μας, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των επιχειρήσεων μας, την οικονομική απόδοση μας και διαμέσου του υψηλού επιπέδου μας και του ποικιλόμορφου εργατικού δυναμικού μας, θα  αγκαλιάσουμε το Εθνικό Όραμα  Κατάρ  2030 για την επίτευξη επιτυχούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Διαθέτουμε συνεκτικό και δυναμικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) το οποίο είναι επικεντρωμένο σε μακροπρόθεσμη, βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη που εμπνέει το προσωπικό μας όσο αγγίζει τις αμέτρητες ζωές στην κοινότητά μας.

 

Στην Qatargas υποστηρίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα της χρήσης της ενέργειας, την υπεύθυνη διαχείριση της ενέργειας και την εξοικονόμηση ενέργειας, ως υπεύθυνος υποστηρικτής της ενέργειας, με μια σαφή δέσμευση για τη φροντίδα και την προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές".

 

Παράλληλα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι ο Saad Sherida Al-Kaabi.

Saad Sherida Al-Kaabi

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων