ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσουγκαράκης: "Να σβήσουμε την άσχημη εικόνα"

Ο Σάββας Τσουγκαράκης, πιστεύει ότι μέσω των play out ο Αρκαδικός μπορεί να σβήσει τα όσα έφεραν την ομάδα στην φάση να παλεύει για την παραμονή της.

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Τζουγκαράκης

Για τα play out και την σειρά που έρχεται με το Ψυχικό: ''Τα ψέματα τελείωσαν. Έχουμε φθάσει στην τελική ευθεία και στο πιο κρίσιμο πια σημείο της χρονιάς. Μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να σβήσουμε την άσχημη εικόνα που έφερε την ομάδα τόσο χαμηλά στην regular season σε περίπτωση που μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής μέσω των play out. Είναι μια σειρά που όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.  Το μειονέκτημα έδρας για κάποιους φαντάζει πως είμαστε το αουτσάιντερ και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει σε όλους μας το κίνητρο και την θέληση σε αυτή την σειρά ακόμα πιο πολύ. Έχουμε την εμπειρία και το απαιτούμενο πάθος που χρειάζεται για να κάνουμε το break. Αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι αυτό θα προσπαθήσουμε με όλη μας την δύναμη.''

Το μήνυμα του προς τον κόσμο του Αρκαδικού ενόψει play out: ''Θα ''παλέψουμε'' και για τον κόσμο μας γιατί θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Οι φίλαθλοι μας αποτελούν πάντα τον έκτο μας παίχτη στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα (Τετάρτη 15/5, 17:00) το Σάββατο (19/5, 17:00) θα παίξουμε για τελευταία φορά φέτος στην έδρα μας δίνοντας ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε όλοι να κάνουμε το break και να μεταφέρουμε την σειρά στην Τρίπολη. Μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο στόχο. Θα δώσουμε τα πάντα για την σωτηρία της ομάδας''.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων