ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ στον 93.8: "Πιο κοντά από ποτέ…"

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τα επερχόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ο Φίλιππος Βέροιας δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, μιας και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύο φορές τον Αρκαδικό την φετινή σεζόν! Διαβάστε τι δήλωσε για την Καβάλα, τον σχεδιασμό και τον κόσμο της Τρίπολης.

 

 

 

Οι δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8:

 

Ποιες είναι οι δυσκολίες του αγώνα με τον Φίλιππο; "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Φίλιππος μας έχει κερδίσει δύο φορές, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη ενέργεια το παιχνίδι για να το κερδίσουμε".

 

Πώς κυλά η καθημερινότητα τώρα που ο στόχος πλησιάζει; "Οσο πλησιάζουμε προς στο τέλος και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, η θέληση αποτυπώνεται καθημερινά. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις γίνεται με όρεξη. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό". 

 

Πώς νιώθεις που όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Αρκαδικό; "Είναι λογικό να συμβαίνει. Ολοι θέλουν να κερδίσουν αυτόν που έχει το εισιτήριο της ανόδου. Τώρα είναι ο Αρκαδικός, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με την Καβάλα. Είναι φυσιολογικό να θέλουν την δεύτερη θέση, το σημαντικό είναι να είμαστε καλά και υγιείς και να δίνουμε κάθε αγωνιστική τον καλύτερό μας εαυτό".

 

Ποιος είναι ο σχεδιασμός για τα εναπομείναντα παιχνίδια; "Θα ήταν λάθος να αλλάξουμε τον σχεδιασμό αυτήν την χρονική στιγμή. Η κούραση, ψυχολογική και σωματική είναι συσσωρευμένη όσο πλησιάζουμε στο τέλος και είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι που έρχεται. Θα είναι παγίδα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης".

 

Μιλάμε για μόλις πέντε αγώνες… "Εχουμε πέντε τελικούς, πρέπει να τους κερδίσουμε. Οφείλουμε να τα καταφέρουμε, να πετύχουμε τον στόχο μας".

 

Είναι η Καβάλα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος; "Το μπάσκετ είναι ένα πολύ δίκαιο άθλημα. Η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Η Καβάλα παρουσίασε την καλύτερη εικόνα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος". 

 

Ηταν πρωτόγνωρη η ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα με την Καβάλα; "Δεν σας κρύβω πως ακόμα συζητάμε για την παρουσία του κόσμου στον αγώνα με την Καβάλα. Μας έμεινε μία πίκρα που δεν κερδίσαμε για να τους ευχαριστήσουμε, όμως τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της περιόδου". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων