ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά "3 με 3" (VIDEOS)

Πιστός στις συνήθειές του o Αρκαδικός, διοργάνωσε για ακόμα μία χρονιά το τουρνουά "3 με 3" για τα τμήματα υποδομής του. Οι αγώνες διεξήχθησαν το πρωί του Σαββάτου (20/12) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης με την συμμετοχή περισσότερων από 150 παιδιών γεννημένων από το 2002 έως το 2008.

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η όμορφη εκδήλωση προώθησης και διαφήμισης του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες καθώς η προσέλευση των παιδιών ήταν άκρως ικανοποιητική.

Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν, χωρίστηκαν σε ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία και έδωσαν συνεχόμενους αγώνες από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ.

Το παρόν έδωσαν και οι παίκτες του Αρκαδικού, οι οποίοι είχαν αναλάβει το ρόλο του "διδασκάλου", μυώντας τους νεαρούς παίκτες στο χώρο του μπάσκετ αλλά και παροτρύνοντας τους να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια.  

Στο κλείσιμο της διοργάνωσης έγιναν οι απονομές των διακριθέντων από παράγοντες και παίκτες της ανδρικής ομάδας του Αρκαδικού.

Δείτε φωτογραφίες από τις απονομές αλλά και βίντεο με δηλώσεις από τους Άκη Καλλινικίδη, Γιάννη Θανόπουλο, Πέτρο Νοέα και τον έφορο των ακαδημιών του Αρκαδικού, Χάρη Μιαούλη.

 

                             

 

                              

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων