ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Α2: Ένσταση του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού

Η σεζόν της Α2 θα έχει συνέχεια μακριά από τα παρκέ μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλωνας Πάτρας για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το Σάββατο (26/5), το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού κατέβαλε τους Πατρινούς και εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ωστόσο, ο Απόλλωνας κατέθεσε ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας τονίζοντας πως η προ διετίας συγχώνευση με τη Λιβαδειά ήταν αντικανονική.

Τότε, η συγχώνευση επικυρώθηκε και ο Χολαργός έπαιξε κανονικά τόσο το 2016-17 όσο το 2017-18. Ο αχαϊκός σύλλογος, όμως, στηρίζεται στο δεδικασμένο του Πανελληνίου, που δεν μπόρεσε να συγχωνευτεί με τον Γυμναστικό Λάρισας το περασμένο καλοκαίρι, επειδή οι δύο σύλλογοι έδρευαν σε διαφορετικό νομό.

Η υπόθεση θα εξεταστεί από την ΕΟΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την άνοδό της ομάδας τους στην Α1 μέχρι τον ΑΣΕΑΔ.

Πηγή: Eurohoops.net

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων