ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σήμερα το 2ο All Star Game στην Τρίπολη

Σήμερα Κυριακή 25/3 στις 16.00 γίνεται η γιορτή του μπάσκετ που συνδέει παρελθόν, παρόν και μέλλον!

 Ελλάδα Αίγυπτος

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με την χορηγία της εταιρείας A-Farm, διοργανώνει σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου το 2ο All Star Game της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ένα All Star Game που την Κυριακή επιθυμεί να συνδέσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλήματος, καθώς η Γιορτή του Μπάσκετ θα τα έχει όλα φέρνοντας νοσταλγίες του παρελθόντος, διανθισμένες από τις απαραίτητες πινελιές του παρόντος και του μέλλοντος.

Η Γιορτή του Μπάσκετ θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. με τον αγώνα κλιμακίων Αρκαδίας-Μεσσηνίας στην κατηγορία παίδων, με τα παιδιά που θα αγωνιστούν να αποτελούν την… επόμενη μέρα του μπάσκετ στην περιοχή μας.  

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, η Γιορτή του Μπάσκετ θα συνεχιστεί με τις απονομές στο ένδοξο παρελθόν του αθλήματος και επειδή οι νεότεροι πρέπει να μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους, την σκυτάλη των απονομών θα πάρουν οι δεκατέσσερις παίκτες που συμμετείχαν στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου πριν σαράντα χρόνια!

Πέρασαν σαράντα χρόνια από τις 30 Μαΐου 1978, όταν πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου και στο πρώτο «διπλό» συμμετείχαν δεκατέσσερις παίκτες που χαρακτηρίζονται ως οι πιονέροι του αθλήματος στην περιοχή μας. Αναλυτικά αυτοί οι παίκτες είναι οι: Χρήστος Παπαφωτόπουλος, Βαγγέλης Περόπουλος, Νίκος Κουτσουμπός, Γιάννης Μπρούσαλης, Νίκος Καβουρίνος, Νίκος Λουρίδας, Νίκος Χόντος, Κώστας Σπυρόπουλος, Αποστόλης Καρύδης, Γιάννης Σμυρνιώτης, Λυμπέρης Κούνας, Σαράντος Μάζης, Κώστας Παντζής και Μιχάλης Σμυρνιώτης.

Η γιορτή του μπάσκετ θα συνεχιστεί με το κύριο πιάτο της διοργάνωσης, με το παρόν του μπάσκετ, όπως αυτό θα εκφραστεί με τον αγώνα του All Star Game, όπου συμμετέχουν 24 παίκτες από τις ομάδες της Α’ Ανδρών. Οι πεντάδες αναδείχθηκαν μέσα από την διαδικτυακή ψηφοφορία, με τον αριθμό-ρεκόρ των 10.500 φίλων του μπάσκετ που ψήφισαν μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, αποδεικνύοντας έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον και την αγάπη που υπάρχει για το μπάσκετ στην περιοχή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι συμμετέχοντες αναλυτικά:

 

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ALL STARS 1

ALL STARS 2

 

Στο ημίχρονο του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, με τους επτά κορυφαίους μπόμπερ του πρωταθλήματος οι οποίοι αναλυτικά είναι οι παρακάτω: Γιώργος Μαθιόπουλος (ΣΚ Καλαμάτα), Ανδρέας Τρυφωνόπουλος (Πολύβιος), Σπύρος Καλούλι (ΣΔΥ Τρίπολης), Βασίλης Σωτηρόπουλος (Απόλλων Τρίπολης), Σπύρος Χριστογιαννόπουλος (Πολύβιος), Χρήστος-Εφραίμ Αριδάς (ΚΟΜ Πελασγός) και Κώστας Πολυζωγόπουλος (ΓΣ Μεσσήνης).

Μετά τον διαγωνισμό τριπόντων, θα συνεχιστεί με το β’ ημίχρονο το 2ο  All Star Game και η Γιορτή του Μπάσκετ θα ολοκληρωθεί με τις απονομές στον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα και το νικητή του διαγωνισμού τριπόντων.

Όμως ένα All Star Game, έξω από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, έχει και τον κοινωνικό του χαρακτήρα και φέτος αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τα έσοδα της εκδήλωσης, να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών Μοριάς.

 

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε πώς η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) θα αναλάβει την Ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την αγάπη και την στήριξη της στο αγαπημένο μας άθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων