ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντετοκούνμπο: Το ματς της ζωής του (VIDEO)

Ο Αντετοκούνμπο έσπασε ένα σωρό ρεκόρ στο Cleveland στο ματς της ζωής του μέχρι το επόμενο! Δείτε τι έκανε και διαβάστε τι είπαν για τον Γιάννη οι LeBron James και Jason Kidd.

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια είχαν να εμφανιστούν οι Bucks σε απευθείας μετάδοση στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ. Καλύτερη στιγμή λοιπόν δεν θα μπορούσε να βρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Σε live τηλεοπτική μετάδοση, στην κατάμεστη από 20.562 θεατές Quicken Loans Arena, ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, απέναντι στον LeBron James, τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν χάρμα ιδέσθαι τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Cleveland. Οι Bucks ηττήθηκαν βέβαια από τους Cavaliers, ωστόσο ο 21χρονος Ελληνας φόργουορντ πέτυχε 33 πόντους με 8/8 ελεύθερες βολές, 11/13 δίποντα, 1/2 τρίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα σε 39'45'' και έλαμψε περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη. Ναι, ακόμα και από τον LeBron James.

 

"Δημιουργεί μις-ματς, βρίσκεται σε όλο το γήπεδο"

“Ενας τύπος με αυτό το μέγεθος που μπορεί να ντριμπλάρει, με αυτήν την ταχύτητα και αυτό το μάκρος... Νομίζω ότι ο J-Kidd κάνει σίγουρα καλή δουλειά στο να τον βάζει σε πεντάδες που δημιουργεί μις-ματς και βρίσκεται σε όλο το γήπεδο” τόνισε ο “Βασιλιάς”, βλέποντας τον Γιάννη να σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλον στο παρκέ, παίζοντας παράλληλα και άμυνα στους δύο καλύτερους παίκτες του Cleveland, τον James και τον Kevin Love!

“Τον ρίξαμε πάνω σε αυτούς τους δύο και δεν παραπονέθηκε, έδωσε μάχη. Όταν κοιτάμε τα σουτ του, μας αρέσει αυτό που κάνει. Πολλοί από τους πόντους είναι μέσα από τη ρακέτα, γύρω από το καλάθι” δήλωσε ο Kidd για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος έσπασε μία σειρά από ατομικά ρεκόρ στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Τα ατομικά ρεκόρ του Γιάννη

- Οι 33 πόντοι αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Μέχρι σήμερα ήταν οι 29 πόντοι που είχε βάλει στις 9/3/2015, στην ήττα τους Bucks από τους Pelicans.

- Τα 12 εύστοχα σουτ είναι τα περισσότερα που έχει σημειώσει ποτέ. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 11 (στις 9/3/2015 κόντρα στους Pelicans και στις 6/2/2015 στο Houston).

- Ποτέ ξανά δεν είχε σουτάρει με ποσοστό 80% εντός πεδιάς, έχοντας επιχειρήσει περισσότερα από 8 σουτ.

- Με τις 8/8 ελεύθερες βολές που πέτυχε, ισοφάρισε την καλύτερη του επίδοση από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας” (8/8 κόντρα στους Wizards, στις 22/11/2014).

- Για πρώτη φορά αγωνίστηκε πάνω από 36 λεπτά χωρίς να κάνει το παραμικρό λάθος σε έναν αγώνα.

 

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πηγή: NBA GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων