ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ταμπακόπουλος στον Arcadia938: "Να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές"

Ο πρόεδρος της Δόξας Μεγαλόπολης, Φίλιππος Ταμπακόπουλος, μίλησε στον Arcadia93.8 και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα, στην μεταγραφική ενίσχυση, στον κόσμο αλλά και στην επιθυμία του να κατακτήσει ο σύλλογος το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

Για την πρεμιέρα της Δόξας στο Κύπελλο Αρκαδίας: "Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς φέτος. Σε ένα γήπεδο όπου παραδοσιακά μας δυσκολεύει και με μία ομάδα σκληροτράχηλη που μας βάζει εμπόδια επίσης παραδοσιακά. Είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Τα παιδιά είναι πανέτοιμα και πιστεύω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Για την φετινή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και για τον Πέταρ Βίγκνιενιτς: Για εμάς κριτήριο για τις μεταγραφές είναι τα παιδιά να θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας. Το κύριο είναι αυτό. Οσον αφορά το Πέταρ, αν και δε θέλω να κάνω διακρίσεις, αξίζει να πούμε ότι πέρυσι ήταν μια ανάσα από το να έρθει στην Δόξα. Ο Ηλίας Κατσούλας μαζί με κάποιες προσωπικές γνωριμίες που είχε καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει από την Σερβία. Για κάποιους λόγους που ίσως η ομάδα μας να ήταν λιγότερο προετοιμασμένη πέρυσι στο οικονομικό κομμάτι ο Πέταρ κατέληξε στον Παναρκαδικό. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους και ο ίδιος ήθελε να πάει στον Παναρκαδικό. Αλλά φέτος μας έκανε την τιμή να έρθει να παίξει στην ομάδα και να ενταχθεί στο σύνολο με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αντώνης Σβερκούνος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4 χρόνια από τον Απόλλωνα Τυρού. Ο Δημήτρης Κοσκολός επίσης μετά από τρία χρόνια επιστρέφει κι αυτός φέτος μας τίμησε. Ολο το καλοκαίρι ήμασταν σε επαφή. Μου έλεγε πως θέλει να παίξει στην ομάδα. Βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα, στις προπονήσεις είναι φιλικότατος και καθοδηγεί τα νέα παιδιά. Βασικό φέτος είναι ένα πάντρεμα που κάνουμε με νέα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας, με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έρχονται από την περιοχή μας. Ωστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο που να βασίζεται σε αρχές. Αυτό είναι το βασικό μότο μας για φέτος. Από εκεί και πέρα αποκτήθηκε ο Κώστας Τσουμπλέκας από τον Πανιώνιο. Ηταν στην Β' Αρκαδίας, πρώτος σκόρερ στον Πανιώνιο. Εχει δείξει πολύ καλά σημάδια και με εμάς. Εχει πειθαρχία, είναι αποτελεσματικός και πιστεύουμε ότι θα μας προσφέρει πολλά".

Για την μεταγραφική ενίσχυση των υπόλοιπων ομάδων:"Φαίνεται ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ανταγωνιστικό. Οχι ότι δεν ήταν και πέρυσι, απλά φέτος πιστεύω ότι θα υπάρχει μία καλύτερη κατανομή των ομάδων. Δεν θα είναι όπως πέρυσι, ομάδες τριών ταχυτήτων. Φέτος φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Θεωρώ τον εαυτό μας μέσα σε αυτές τις ομάδες. Παρακολουθούμε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων. Σαφώς και μας ενδιαφέρει γιατί με αυτούς θα παλέψουμε".

Για τους στόχους της Δόξας φέτος: "Η ουσία είναι ότι φέτος έχουμε χτίσει μία ομάδα, η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένες αρχές. Αυτό ξεκινάει από την διοίκηση, περνάει στον προπονητή και έπειτα στους παίκτες. Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις εδώ και έναν μήνα. Θεωρώ ότι θα πάμε καλά. Στόχος είναι να ευχαριστηθούν τα παιδιά το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος της Μεγαλόπολης να έρθει στο γήπεδο, όπως κάθε χρόνο κάνει και μας στηρίζει. Οπως έχουν πει, η Δόξα δεν είναι ομάδα του ενός είναι ομάδα των πολλών. Από το '56 υπάρχει αυτή η ομάδα και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά ακόμα χρόνια. Ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο, να καμαρώνει την ομάδα, να είναι περήφανος για την ομάδα. Τα παιδιά να αισθάνονται την ευτυχία και την τιμή να φοράνε αυτή την ιστορική φανέλα και να αγωνίζονται γι' αυτήν. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων