ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χατζόπουλος στον Arcadia93.8: "Κάνω έκκληση στην Περιφέρεια για τη δημιουργία γηπέδου της Τεγέας"

O Arcadia 93.8 και η εκπομπή "μπάλα κι άλλα" φιλοξένησαν τον θρύλο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου Πολύβιο Χατζόπουλο.

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική ομάδα της Ελλάδας και έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΕΚ και Πανιωνίου μεταξύ άλλων ομάδων στην πλούσια καριέρα του.

Λάρισα ΑΣΤΕΡΑΣ

Σήμερα, είναι προπονητής στην ομάδα της Τεγέας και τίμησε με την παρουσία του τον Arcadia93.8 οπού συζήτησε με τον Χρήστο Καρνέζη για όλη την ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σχολίασε την πρεμιέρα του ΑΣΤΕΡΑ στην Super League τονίζοντας πως είναι ακόμα αρχή στο πρωτάθλημα και πως τα λάθη του ΑΣΤΕΡΑ θα διορθωθούν στη συνέχεια.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τον Παναρκαδικό λέγοντας ότι  το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ απαιτητικό και ότι για να μείνει μία ομάδα στην κατηγορία θα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό.

Σχετικά με τον ΑΟ Τεγέας στον οποίο διατελεί προπονητής απηύθυνε έκκληση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Πέτρο Τατούλη για να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία του γηπέδου της Τεγέας.

Ακούστε ολόκληρη  τη συνέντευξη του Πολύβιου Χατζόπουλου:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων