ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ "συστήνει" τον ΧΑΜΝΤΑΝΙ στο a-s

Μαζί κέρδισαν το Κύπελλο στην Κύπρο, με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Πλέον, τον Ρασίντ Χαμντανί και τον Οράσιο Καρντόσο συνδέει κάτι ακόμα. Ο Αστέρας!

 

Ο πρώτος είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας της Τρίπολης. Ο δεύτερος είχε περάσει από εδώ, είχε αφήσει το στίγμα του και πλέον μιλάει στο arcadiasports.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα. 

 

Ο Καρντόσο ενημερώθηκε από εμάς για τη μεταγραφή του Χαμντανί. "Μαζί πήραμε το Κύπελλο στην Κύπρο", είπε αμέσως, φέρνοντας θετικές αναμνήσεις στο μυαλό του από την κοινή παρουσία του με τον Μαροκινό στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μάλιστα, σε εκείνον τον τελικό το 2013, ο Καρντόσο είχε σκοράρει στη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ. 

 

Η πρώτη αντίδραση είναι συνήθως και η πιο αληθινή. "Είναι πολύ καλός παίκτης", είπε ο πρώην παίκτης του Αστέρα για τον νυν και συνέχισε προσπαθώντας να δώσει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Χαμντανί: "Αγωνίζεται στο κέντρο. Περίπου στην ίδια θέση με εμένα. Μοιάζουμε λίγο στο παιχνίδι μας και ταιριάζαμε όταν παίζαμε μαζί". 

 

Τι ακριβώς κάνει ο Χαμντανί στον αγωνιστικό χώρο; "Τρέχει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός με την μπάλα, δημιουργεί παιχνίδι, αλλά και ως αμυντικός είναι πάρα πολύ καλός. Αλλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ στη διάρκεια του αγώνα. Τρέχει ασταμάτητα. Νιώθεις ότι είναι παντού μέσα στο γήπεδο. Δεν σουτάρει πάρα πολύ, αλλά οι πάσες του στο δημιουργικό παιχνίδι είναι πολύ σωστές. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Αστέρα ο Ρασίντ. Αλλωστε, είναι και μεταγραφή Ευρώπης αφού έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League και έχει την εμπειρία". 

 

Θέλει να το πει κι αυτό, όμως, ο Οράσιο: "Ο Ρασίντ είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Θα το δείτε, είναι καλό παιδί". 

 

Ποια είναι η άποψη του Καρντόσο για τον Αστέρα, τον οποίο πλέον παρακολουθεί από μακριά; "Είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε να δούμε και τις μεταγραφές που θα κάνει, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει θετική πορεία. Στην Ευρώπη αναφέρομαι, γιατί στην Ελλάδα θα είναι πιο εύκολα. Ο Αστέρας έχει πια τον τρόπο για υψηλούς στόχους". 

 

Συμπληρώνει: "Χαίρομαι πολύ που βλέπω τον Αστέρα στην Ευρώπη. Επαιξα τρία χρόνια στην ομάδα, έχω φίλους στην Τρίπολη. Εχω συναίσθημα για τον Αστέρα". 

 

Οσο για τον Στάικο Βεργέτη, έχει μόνο καλά λόγια να πει: "Ο Στάικος κάθε χρόνο εξελίσσεται. Αυτό είναι πολύ θετικό και πολύ σημαντικό για την ομάδα. Κάθε χρόνο θέλει να γίνεται και καλύτερος. Η ομάδα κερδίζει πολλά από τον Στάικο και θα συνεχίσει να κερδίζει. Επίσης, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αυτό μετράει πάρα πολύ στους παίκτες. Δουλεύει πολλές ώρες και κάνει τον ποδοσφαιριστή να τα δίνει όλα για εκείνον".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων