ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, ΑΡΗΣ: Ενωμένοι και... ποτέ νικημένοι! (PHOTOS, VIDEO)

Σε μία δύσκολη συγκυρία για την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό, η Αρκαδία δείχνει το δρόμο της προόδου. Δεν είναι μόνο ο Αστέρας που το επιβεβαιώνει αυτό. Είναι και οι αλλοι τρεις εκπρόσωποι του νομού στις εθνικές κατηγορίες, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για το arcadia-sports.

 

Ο Νίκος Χατζόπουλος του Παναρκαδικού, ο Γιώργος Κοψαύτης του Αρκαδικού και η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Αρη Τρίπολης, τσούγκρισαν τα αυγά τους μπροστά στην κάμερα του arcadia-sports και ευχήθηκαν το Χριστός Ανέστη. 

Σε μια απολαυστική συνέντευξη συγχαρητηρίων ο ένας για όσα καταφέρνει η ομάδα του άλλου, αναφέρθηκαν στον "εφτάψυχο" Παναρκαδικό, στην πρόκληση της Α1 που αντιμετωπίζει ο Αρκαδικός και στην επιτυχία του Αρη με την άνοδο στην Β` Εθνική. 

Νικητές είναι όλοι τους. Αλλά το αυγό που δεν... σπάει το είχε η Λαμπρινή! Εκείνο πάντως που κάνουν και οι τρεις με τις ομάδες τους είναι να "σπάνε" τα ταβάνια που έχει ο αθλητισμός της Αρκαδίας. Και κάθε Πάσχα να είναι όλο και πιο ψηλά. 

 

Απολαύστε τους!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων