ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λεπεντζής στο a-s: "Οι Βρασιές η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία"

Ο Σπύρος Λεπεντζής των Βρασιών με την εμπειρία του οδηγεί την ομάδα του Αγίου Ανδρέα στην κορυφή της Β’ Αρκαδίας. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο as τόσο για την ομάδα του, αλλά δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές και προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Πιστεύεις ότι είστε το φαβορί για τον τίτλο;

Ναι, νομίζω ότι έτσι έχουν τα πράγματα, νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία αυτό φαίνεται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Νέων Τρίπολης, βλέπω μια ομάδα γεμάτη μικρά παιδιά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, βλέπω μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει σωστά είναι πολύ σημαντικό αυτό.  

Η ομάδα σου είναι ένα κράμα έμπειρων και νέων παιχτών και εσύ δίνεις το παράδειγμα στο αγωνιστικό χώρο;

Νομίζω ότι τα παιδιά πραγματικά κάθε εβδομάδα κάνουν κατάθεση ψυχής, είναι καλοί παίχτες, αδικούμαστε που είμαστε σε αυτήν την κατηγορία. Πραγματικά τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ είναι καλοί παίχτες και όσον αφορά εμένα δεν κάνω τίποτα από το να προσπαθώ να τους μάθω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο με όσο καλύτερο τρόπο μπορώ. Νομίζω ότι δεν με έχουν απόλυτη ανάγκη,  είναι πολύ καλή ομάδα ούτως ή άλλως.

Πες μας λίγα λόγια για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αρκαδία και τι συμβουλές θα έδινες ως έμπειρος ποδοσφαιριστής;

Δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το Α τοπικό της Αρκαδίας δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα.Στο Β τοπικό βλέπω προσπάθεια, πραγματικά υπάρχουν οργανωμένες ομάδες, καμία σχέση με το παρελθόν. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι προς καλό δρόμο από εκεί και πέρα έχω να πω στα μικρά παιδιά ότι χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα, πραγματικά πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν και να προσπαθούν πολύ για αυτό.

Χωρίς επιμονή και δουλειά δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να είναι πραγματικά συνέχεια μέσα στο ποδόσφαιρο να μην το αφήνουν γατί μόνο ωραίες εμπειρίες θα αποκομίσουν από αυτό, είτε παίξουν επαγγελματικά είτε δεν παίξουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΕΤΟΣ ΔΑΡΑ 17 16 0 1 48
2 ΑΠΟΛΛΩΝ 17 16 0 1 48
3 ΑΟ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17 12 1 4 37
4 ΑΡΗΣ 17 10 0 7 30
5 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 17 8 2 7 26
6 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 17 6 2 9 20
7 ΝΕΣΤΑΝΗ 18 6 2 10 20
8 ΕΛΠΙΔΑ 17 3 2 12 11
9 ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 16 2 1 13 7
10 AEK 17 1 0 16 3

Ροη Ειδησεων