ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αδαμογιάννης: Η θέση μας είναι στην Α’ Αρκαδίας

Ο προπονητής των Βρασιών Βαγγέλης Αδαμογιάννης αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Νέων Τρίπολης μιλώντας στο as τόνισε ότι η ομάδα του έχει στόχο την επιστροφή της στην Α’ Αρκαδίας, τη θέση που της αξίζει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Πιστεύεις ότι δίκαια είστε το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Ο πρωταρχικός στόχος από το ξεκίνημα της περιόδου είναι η άνοδος της ομάδας στο Α τοπικό γιατί εκεί θεωρώ ότι είναι και η κανονική της θέση και η θέση που της αρμόζει. Το πλάνο που έχουμε θέσει από την αρχή βαδίζει σωστά, είμαστε αήττητοι και συνεχίζουμε, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και συνεχίζουμε με την ίδια θέρμη με την ίδια προσπάθεια από εδώ και πέρα.

Για Β΄κατηγορία είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Βρασιές και Νέους Τρίπολης

Ναι, οι αντίπαλοι είναι μικροί σε ηλικία αλλά έχουν μάθει σωστά το ποδόσφαιρο, κρατάνε τις θέσεις αλλά και εμείς θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που όσοι μας έχουν δει λένε ότι είμαστε ομάδα Α τοπικού, δεν είμαστε ομάδα Β τοπικού. Βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση φέτος αλλά θα συμφωνήσω έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και θα δώσω συγχαρητήρια και για τους Νέους Τρίπολης,  γιατί κάνουν μια προσπάθεια με νέα παιδιά και αυτό είναι το μέλλον και του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Πιστεύεις ότι φέτος το Αρκαδικό ποδόσφαιρο έχει ανέβει σε ποιότητα και κεντρίζει το ενδιαφέρον τον φιλάθλων;

Ναι, παρακολουθώ σχεδόν όλα τα παιχνίδια και στο Α τοπικό γίνεται ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος άκρως ανταγωνιστικό. Το περίμενα βλέποντας τις κινήσεις των ομάδων από το καλοκαίρι, έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες και βλέπετε ότι οι ομάδες που θεωρητικά κάνουν πρωταθλητισμό χάνουν βαθμούς και θα συνεχίσουν να χάνουν βαθμούς. Εγώ επειδή είμαι πολλά χρόνια στην Αρκαδία δεν θυμάμαι τα τελευταία 10 χρόνια να είναι τόσο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ο πρωταθλητής θα έχει πολλές απώλειες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΕΤΟΣ ΔΑΡΑ 17 16 0 1 48
2 ΑΠΟΛΛΩΝ 17 16 0 1 48
3 ΑΟ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17 12 1 4 37
4 ΑΡΗΣ 17 10 0 7 30
5 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 17 8 2 7 26
6 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 17 6 2 9 20
7 ΝΕΣΤΑΝΗ 18 6 2 10 20
8 ΕΛΠΙΔΑ 17 3 2 12 11
9 ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 16 2 1 13 7
10 AEK 17 1 0 16 3

Ροη Ειδησεων