ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλογιαννίδης: "Πρωταγωνιστικοί οι στόχοι μας, δουλεύουν με μεράκι στον Ερμή"

Ο Κώστας Καλογιαννίδης, ο νέος προπονητής του Ερμή Μελιγούς, φιλοξενήθηκε στο studio του Radio Arcadia 93.8, και την εκπομπή μπάλα κι άλλα μιλώντας για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερμή Μελιγούς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε το ότι η ομάδα του έχει πρωταγωνιστικούς στόχους για την ερχόμενη σεζόν με τη νέα του ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης.

Επιπλέον, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ερμή ενώ τόνισε πως η "βιασύνη" τους στο να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας φανερώνει ότι κάτι καλό θέλουν να πετύχουν στην Μελιγού...

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Ολα είναι θέμα αποφάσεων κι επιλογών. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να με κάνει να αφήσω την προσπάθεια που κάναμε στην ΑΕΚ Τρίπολης και να πάρω την απόφαση να συνεχίσω στον Ερμή. Για αρχή θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ για όσα περάσαμε όσο έκατσα στον πάγκο της ομάδας. Ολα είναι θέμα επιλογών, όπως προείπα και θέλω να πιστεύω ότι η επιλογή μου να αναλάβω τον Ερμή θα με βοηθήσει κι επαγγελματικά αλλά και προσωπικά".

Η επιλογή του προπονητή που κατέκτησε το περασμένο πρωτάθλημα δείχνει διάθεση από πλευράς Ερμή να πρωταγωνιστήσει;

"Θέλουμε να είναι μια χρονιά στην οποία θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Οι άνθρωποι του Ερμή μου έδειξαν το πλάνο που θέλουν να ακολουθήσουμε και με έπεισαν να μπω κι εγώ μέσα σ' αυτό. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με πλησίασαν, η εχεμύθεια τους, η ευγένεια τους και πάνω απ' όλα το μεράκι με το οποίο δουλεύουν στην ομάδα. Θεωρώ πως μπορώ κι εγώ να συμμετέχω στην προσπάθεια τους και να λειτουργήσω με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα. Οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με το υπάρχον ρόστερ και με κάποιες προσθήκες προς ενίσχυσή μας".

Άρα, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας έχει ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά;

 

"Ναι έχουμε ξεκινήσει. Είμαστε σε μια καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας. Ένας λόγος ο οποίος με ώθησε στην απόφαση να συνεργαστώ με τον Ερμή είναι και το ότι το ξεκίνημα τους είναι πολύ γρήγορο. Για να υπάρχει αυτή η ταχύτητα στις κινήσεις θεωρώ πως κάτι όμορφο θέλουν να πετύχουν και θα ήθελα να πάρω κι εγώ μέρος σ' αυτή την προσπάθεια".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 21 1 0 64
2 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22 15 3 4 48
3 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 22 15 1 6 46
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 22 13 4 5 43
5 ΤΕΓΕΑ 22 10 4 8 34
6 ΗΡΑΚΛΗΣ 22 9 4 9 31
7 ΑΕΚ 22 8 6 8 30
8 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 22 9 2 11 29
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 22 5 5 12 20
10 ΒΡΑΣΙΕΣ 22 4 5 13 17
11 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 22 5 1 16 16
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 22 0 0 22 0

Ροη Ειδησεων