ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαβούρδος στον 93.8: "Είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ"

Την ανάγκη να ξεκινήσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο πρωτάθλημα των πρωταθλητών των ΕΠΣ, τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Πανθυρεατικού Άρις Σαβούρδος, μιλώντας στην εκπομπή του Αρκαδία 93.8 "Μπάλα κι άλλα" του Γιώργου Θεοδωράκη.

Αναλυτικά:


-"Δεν έχουμε απουσίες, ούτε τραυματισμούς. Θα κάνουμε αύριο (σ.σ Σάββατο 9/5) την τελευταία μας προπόνηση πριν το παιχνίδι. Περιμένουμε και εμείς με ανυπομονησία να αρχίσουν τα μπαράζ".



-"Πέρυσι η παρουσία μας στα μπαράζ ήταν καθαρά να πάρουμε εμπειρίες για όλους και για εμένα και για τα παιδιά. Φέτος η ομάδα είναι έτοιμη. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, γνωρίζει ποιο είναι το κλίμα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων. Νομίζω είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε με τους πρωταθλητές των άλλων νομών. Θα ήθελα να πω ότι σε σχέση με πέρυσι δεν ξέρω την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων σε σχέση με πέρσι και φέτος, αλλά το ότι μας αντιμετωπίζουν ουσιαστικά σαν την χειρότερη ομάδα του ομίλου και εννοώ σαν τον χειρότερο πρωταθλητή των υπόλοιπων νομών, είναι δεδομένο. Και φέτος το έχω εισπράξει αυτό. Αυτό προκύπτει από την ανταγωνιστικότητα των πρωταθλημάτων που έχουν και όχι μόνο ως εικόνα των ομάδων. Δεν μας πειράζει όμως αυτό. Ας είμαστε και αουτσάϊντερ".



-"Μας έχει πειράξει ο πρόωρος αποκλεισμός από την Πύλο. Η ομάδα βέβαια προχώρησε μέχρι και τα ημιτελικά του θεσμού, αλλά μας έχει πειράξει πάρα πολύ γιατί είμασταν καλύτεροι από αυτή την ομάδα. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο απέναντι σε αυτή την ομάδα. Μας στενοχώρησε πραγματικά ο αποκλεισμός. Κάτι αντιστοιχο συμβαίνει και με τα μπαράζ, με τους πρωταθλητές των άλλων νομών, που πιστεύουν ότι μπορούν πιο εύκολα να μας κερδίσουν. Σε αυτό όντως υπάρχει ένα ντοπάρισμα των παιδιών ότι μπορούν να αποδείξουν περισσότερα πράγματα και εκτός νομού. Πιστεύω ότι είναι καιρός να δείξουμε και εμείς ως Αρκαδία και ως Πανθυρεατικός ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα φέτος".


 
-"Νομίζω οτι επειδή είναι γειτονικό το παιχνίδι με την ομάδα της Αργολίδας, θα έχει αρκετό κόσμο την Κυριακή. Εμείς περιμένουμε πολλούς Αστρινούς που αγαπάνε την ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο".



-"Επειδή το παιχνίδι είναι εντός έδρας θα διεκδικήσουμε τη νίκη από την αρχή. Δεν έχουμε σκοπιμότητα και θα "χτυπήσουμε" τα παιχνίδια απέναντι σε όλους. Για εμάς και πέρσι και φέτος μπορούμε να πάρουμε δύο παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλων. Βέβαια δεν βγαίνει πάντα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά σκοπός από την αρχή των παιχνιδιών, είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη. Βέβαια και στο υπόλοιπο πρόγραμμα των μπαράζ, έχουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε ένα εντός και άλλα τρία εκτός. Δηλαδή για να στηριχτείς κάπου να πεις ότι μπορείς να κάνεις μια καλή πορεία, πρέπει να πάρεις το πρώτο παιχνίδι".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 21 1 0 64
2 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22 15 3 4 48
3 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 22 15 1 6 46
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 22 13 4 5 43
5 ΤΕΓΕΑ 22 10 4 8 34
6 ΗΡΑΚΛΗΣ 22 9 4 9 31
7 ΑΕΚ 22 8 6 8 30
8 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 22 9 2 11 29
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 22 5 5 12 20
10 ΒΡΑΣΙΕΣ 22 4 5 13 17
11 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 22 5 1 16 16
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 22 0 0 22 0

Ροη Ειδησεων