ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαβούρδος στον Αρκαδία 93.8: "Πρωτάθλημα και βλέπουμε"

Ο προπονητής του Πανθυρεατικού, Άρης Σαβούρδος μιλά στον Αρκαδία 93.8 και τον Χρήστο Οικονόμου για τους στόχους της ομάδας του καθώς επίσης και για τις εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα πορεία του Πρωταθλήματος στο Α' Τοπικό.

Σχετικά με την επιστροφή σε καλές εμφανίσεις μετά το παιχνίδι με το Λεωνίδιο: "'Ηταν ένα ατυχές παιχνίδι με το Λεωνίδιο, μία κακή παρένθεση θα έλεγα. Δεν είχαμε άλλα περιθώρια για τέτοια λάθη. Τα έχουν αυτά οι ομάδες".

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν: "Οι στόχοι είναι ίδιοι με πέρυσι, δηλαδή Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Από εκεί και πέρα το να καταφέρουμε να επιτύχουμε κάτι παραπάνω μετά το Πρωτάθλημα είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτός είναι αυτή την στιγμή. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το επίπεδο των ομάδων των υπόλοιπων νομών που είναι λίγο πιο ανεβασμένο συγκριτικά με το δικό μας". 

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Αρκαδίας: "Δεν ξέρω ακριβώς τους λόγους, ίσως έχει να κάνει με τον περιορισμένο πληθυσμό του Νομού. Αν και το γεγονός πως η περιοχή διαθέτει μια ομάδα σαν τον Αστέρα που είναι η τέταρτη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αυτό θα έπρεπε να είναι πρόκληση και ένα παραπάνω κίνητρο για τις μικρότερες ομάδες της Αρκαδίας".

Αν δουλεύεται σωστά το ταλέντο στις ομάδες της Αρκαδίας: "Προβλήματα σίγουρα υπάρχουν και ξεκινούν τόσο από τις ελλείψεις της οργάνωσης της ΕΠΣΑ όσο και από εμάς τους ίδιους τους προπονητές και τις ομάδες. Σημασία όμως έχει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ανεβάσουμε όσο μπορούμε το επίπεδο".

Μια πρώτη εικόνα σχετικά με τις μέχρι τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος: "Βασικά το περίμενα όπως έχει εξελιχθεί έως τώρα, με τρεις ομάδες να διεκδικούν να το πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες να αρκετά χαμηλότερου επιπέδου. Και θεωρώ πως στον δεύτερο γύρο οι ομάδες που δεν έχουν κάποιον ρεαλιστικό στόχο να διακριθούν, θα παρουσιαστούν ακόμα πιο αδιάφορες και το επίπεδο θα πέσει ακόμα πιο πολύ".

Για τις θετικές και τις αρνητικές εντυπώσεις του: "Πιστεύω πως είναι πολύ καλό το γεγονός ότι πλέον παίζουν νέα παιδιά σε όλες τις ομάδες κάτι που θα αποδειχτεί πολύ σημαντικό για το μέλλον των ομάδων και επίσης υπάρχουν πολύ καλές διαιτησίες. Στα αρνητικά είναι σίγουρα η κακή οργάνωση του Πρωταθλήματος, σκεφθείτε ότι εμείς πήραμε το πρόγραμμα πριν δύο εβδομάδες μέχρι και για το τέλος του γύρου. Επίσης κακή οργάνωση στο παιδικό πρωτάθλημα κάτι το οποίο επηρεάζει και το αντρικό καθώς επίσης και η έλλειψη γηπέδων είναι σημαντικά προβλήματα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 21 1 0 64
2 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22 15 3 4 48
3 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 22 15 1 6 46
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 22 13 4 5 43
5 ΤΕΓΕΑ 22 10 4 8 34
6 ΗΡΑΚΛΗΣ 22 9 4 9 31
7 ΑΕΚ 22 8 6 8 30
8 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 22 9 2 11 29
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 22 5 5 12 20
10 ΒΡΑΣΙΕΣ 22 4 5 13 17
11 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 22 5 1 16 16
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 22 0 0 22 0

Ροη Ειδησεων