ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέα εποχή και νέα φιλοσοφία στον Απόλλωνα Τυρού

Σε μια νέα εποχή μπαίνει ο Απόλλωνας Τυρού με το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

 

 

Στον πολύ όμορφο παραθαλάσσιο Τυρό (Σημ. Αξίζει να επισκεφθείτε το πανέμορφο αυτό μέρος) είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, τις πεντακάθαρες παραλίες, αλλά και να συναντήσουμε κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

 

 Πρόεδρος στον Απόλλωνα ανέλαβε ο Κώστας Φωτάκης , με χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο του Πειραιά. Πλέον εγκατεστημένος στον Τυρό  και αφού πέρασε από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου  στη θέση του Προέδρου.

"Φέτος ξεκινάμε μια νέα χρονιά, με νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει νέα μέλη, εκ των οποίων κάποια έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Απόλλωνα. Ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά του Τυρού να παίξουν ποδόσφαιρο. Να δώσουμε την ευκαιρία στα 15χρονα και 16χρονα παιδιά του χωριού μας να παίξουν ποδόσφαιρο. Επίσης,  η ομάδα να πάει καλά, να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ένα καλό βαθμολογικό πλασάρισμα. Είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω με τόσα νέα παιδά στο ρόστερ μας."

Ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα του Απόλλωνα: "Αναλάβαμε τη διοίκηση σε μια δύσκολη συγκυρία. Ο σύλλογος δεν πήγαινε και τόσο καλά, αφού τα τελευταία δύο χρόνια εξασφαλίζαμε την παραμονή μας πολύ δύσκολα, με ποδοσφαιριστές που δεν ήταν από την περιοχή και εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησαν πολύ.

Κάνουμε ένα νέο βήμα , με τα δικά μας παιδιά, όχι μόνο εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά εξαιτίας νέας φιλοσοφίας. Είδατε το Λεωνίδιο που με νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα. Με το νέο μας προπονητή αποφασίσαμε ότι η ομάδα θα πορευθεί με αυτά τα παιδιά."

Η κουβέντα, βέβαια, δε θα μπορούσε να μη στραφεί και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία λόγω κορωνοϊού: "Το μεγαλύτερο πλήγμα, οικονομικό, είναι η απαγόρευση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Τα προηγούμενα χρόνια, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις εξασφάλιζαν σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα της ομάδας για ολόκληρη τη χρονιά. Τώρα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μαζέψουμε χρήματα για να παρέχουμε τα απαραίτητα στους ποδοσφαιριστές και υπάρχουν και άνθρωποι από το εξωτερικό, οι οποίοι θα συνεχίσουν να βοηθούν οικονομικά την ομάδα."

Ο Σπύρος Κόκκινος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα και με τη σειρά του συστρατεύτηκε στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

"Ξεκινάμε από το μηδέν τη φετινή χρονιά. Αναλάβαμε την ομάδα έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε αδιανόητο να απαρτίζεται μια ομάδα από έντεκα ξένους και να έχεις τα δικά σου τα παιδιά να μην παίζουν. Παλαιότερα, υπήρχαν παιδιά της περιοχής στα οποία δε δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστούν και αποχωρούσαν από την ομάδα. Πλέον θέλουμε να προωθήσουμε τα παιδιά της περιοχής. Πήραμε έναν προπονητή, ο οποίος είναι από την περιοχή, έχει ξαναδουλέψει στην ομάδα και πιστεύουμε στην αξία του και ότι θα βοηθήσει τα παιδιά. Αν χρειαστεί, θα κάνουμε και δυο-τρεις μεταγραφές από τις γύρω περιοχές, έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τον υπάρχοντα κορμό. Υπάρχει μια προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια από το Νίκο Παρασκευά στην ακαδημία που απαριθμεί περίπου 35 παιδιά. Τη χρονιά που έληξε ξαφνικά, η παιδική ομάδα μας είχε μια πολύ καλή πορεία και θα συμμετείχε στα play-off."

 

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι υπάρχει έντονη η παρουσία των γυναικών στο νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα Τυρού. Για τη συμμετοχή της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα μας μίλησε η Ταμίας του Απόλλωνα Ειρήνη Κατσίγκρη:

«Μπήκαμε και εμείς στο συμβούλιο για να βοηθήσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια. Όλο το χωριό είναι κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να χτιστεί η ομάδα και να βασίζεται στα παιδιά της περιοχής, τα οποία με την καθοδήγηση του προπονητή και κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών , θα αποτελούν τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη και να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.»

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Τυρού απαρτίζεται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Φωτάκης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Μανούσος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σταυρούλα Ζαρόκωστα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σωτήρης Ζαμπούνης

ΤΑΜΙΑΣ: Ειρήνη Κατσίγκρη

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Παναγιώτης Μέγας

ΒΟΗΘΟΣ Γ. ΑΡΧΗΓΟΥ: Σπύρος Κόκκινος

ΜΕΛΗ: Μανώλης Αλευράς, Βασιλική Καρδαρά

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 22 21 1 0 64
2 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22 15 3 4 48
3 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ 22 15 1 6 46
4 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 22 13 4 5 43
5 ΤΕΓΕΑ 22 10 4 8 34
6 ΗΡΑΚΛΗΣ 22 9 4 9 31
7 ΑΕΚ 22 8 6 8 30
8 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 22 9 2 11 29
9 ΑΧΙΛΛΕΑΣ 22 5 5 12 20
10 ΒΡΑΣΙΕΣ 22 4 5 13 17
11 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 22 5 1 16 16
12 ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 22 0 0 22 0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΤΟΠΙΚΟ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΕΤΟΣ ΔΑΡΑ 17 16 0 1 48
2 ΑΠΟΛΛΩΝ 17 16 0 1 48
3 ΑΟ ΝΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16 11 1 4 34
4 ΑΡΗΣ 16 10 0 6 30
5 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 16 7 2 7 23
6 ΝΕΣΤΑΝΗ 17 6 2 9 20
7 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 16 5 2 9 17
8 ΕΛΠΙΔΑ 17 3 2 12 11
9 ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 16 2 1 13 7
10 AEK 16 1 0 15 3

Ροη Ειδησεων