ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι αριθμοί του ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός

ΑΣΤΕΡΑΣ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 25η αγωνιστική της Super League. Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μάχη των δύο ομάδων στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Οπως αναφέρει η Super League:

Το «διπλό» του Αστέρα Τρίπολης στο Βόλο αναστάτωσε τους υπολογισμούς του Άρη, του ΟΦΗ και την Ξάνθης και τώρα έγινε η τέταρτη ομάδα της παρέας, που διεκδικεί με σοβαρές ελπίδες την πέμπτη και έκτη θέση.

Υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που ξέρει ότι θα τερματίσει τέταρτος στην κανονική περίοδο.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Με τη νίκη του στο Βόλο, ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για θέση στα πλέι οφ.

Έμεινε για πέμπτο παιχνίδι αήττητος, κάτι που είχε να κάνει από το τέλος του 2018.

Έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μάζεψε 11 βαθμούς σε πέντε αγώνες, ενώ είχε 18 βαθμούς στους πρώτους 19!

Έφτασε τις πέντε νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε τρεις στα πρώτα 15!

Έχει σκοράρει και στα 10 τελευταία παιχνίδια του, έστω και αν ανάμεσα σε αυτά είναι και τρεις ήττες. Δε σκόραρε για τελευταία φορά στις 15 Δεκέμβρη στο 0-5 από τον Ολυμπιακό. Το ρεκόρ του στην κατηγορία είναι 11 διαδοχικά παιχνίδια με γκολ. Αν σκοράρει και στα δύο τελευταία, θα το σπάσει.

‘Έχουν μπει 65 γκολ (32 υπέρ και 33 κατά) στα 23 παιχνίδια του, μόνο στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχουν μπει περισσότερα, 70.

Έχει δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία, αλλά είναι και οι μοναδικές στα 11 τελευταία.

Στα πρώτα 12 παιχνίδια είχε στον πάγκο τον Μπόρχα Χιμένεθ και μάζεψε 11 βαθμούς. Στα τελευταία 12 με τον Μίλαν Ράσταβατς έχει 18 βαθμούς.

Τι μένει…
22.02.2020: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
01.03.2020: ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης εντός έδρας

Έμεινε στο 1-1 με τον Άρη, αφού είχε κερδίσει και τα τέσσερα προηγούμενα. Έχει να χάσει από το βαρύ 0-5 από τον Ολυμπιακό. Από τότε είναι αήττητος σε πέντε αγώνες δηλαδή.


Έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία, αφού έχει μόλις δύο νίκες στα επτά προηγούμενα.


Η ήττα από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα εννέα τελευταία.

Έχει χάσει μόνο από τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας.

Δέχτηκε δύο γκολ στα πέντε τελευταία, μετά τα πέντε από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψε στις νίκες με τον Παναιτωλικό μετά την ήττα από την ΑΕΚ και εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία του στα πλέι οφ.

Δεν μπορεί μάλιστα να τερματίσει σε άλλη θέση από την τέταρτη στην κανονική διάρκεια, αλλά οι βαθμοί ενδιαφέρουν πάντα, για τα πλέι οφ.


Έχει έξι νίκες στα επτά τελευταία, με εξαίρεση την ήττα από την ΑΕΚ. Σημειωτέο ότι είχε λιγότερες νίκες, μόλις πέντε στα 17 πρώτα της σεζόν! Μάλιστα πριν την πεντάδα νικών, που έκανε από την 18η ως και την 22ηαγωνιστική, δεν είχε καταφέρει να νικήσει ούτε δύο διαδοχικά!

Έχει δύο ήττες στα 16 τελευταία, από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ είχε χάσει τα τέσσερα από τα οκτώ πρώτα.

Το γκολ  του Αραούχο σταμάτησε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς να δεχτεί γκολ. Δέχτηκε και από τον Παναιτωλικό, μόλις το τρίτο στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα τελευταία 11 παιχνίδια, αυτό από τον Αραούχο της ΑΕΚ.

Έτσι έχει τώρα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 21 γκολ, μαζί με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Έχει βάλει 30 γκολ, με έξι ομάδες να έχουν καλύτερη επίθεση από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στον πρώτο γύρο την ΑΕΚ, αφού είχε αποτύχει στα 13 προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στον δεύτερο νίκησε και τον ΠΑΟΚ.

Τι μένει…

22.02.2020: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
01.03.2020: Παναθηναϊκός - Βόλος

Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας

Γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ, μετά από διαδοχικές νίκες σε Ξάνθη και Λάρισα μέσα σε επτά μέρες.

Νίκησε στη Λάρισα με 2-0, κάνοντας δεύτερο «διπλό» σε επτά μέρες, αφού είχε να κερδίσει από τον Οκτώβριο εκτός έδρας. Είχε πέντε αγώνες χωρίς νίκη.

Εκτός έδρας έχει χάσει τώρα τρία παιχνίδια, από Άρη, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όσα έχει χάσει και στην έδρα του, από ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ.

Έχει χάσει μόνο δύο από τα 10 τελευταία, αυτά από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έχοντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Έχει σκοράρει σε οκτώ από τα 12 παιχνίδια του εκτός έδρας. Αλλά με την ΑΕΛ ήταν η δεύτερη φορά μόλις που πέτυχε δύο γκολ. Το είχε κάνει μόνο στην Τούμπα, όπου πήρε 2-2.

Έχει βάλει 10 γκολ εκτός έδρας, επτά ομάδες έχουν βάλει περισσότερα, αλλά μόνο δύο έχουν καλύτερη άμυνα από τα 11 που έχει δεχτεί.


Μεταξύ τους

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τα δύο παιχνίδια που έγιναν μέσα στο 2019 και τα δύο με 1-0, στην έδρα του με γρήγορο γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία, αφού έχουν προηγηθεί δύο ισοπαλίες 1-1 πριν από τις δύο νίκες του.

Ο Αστέρας έχει να κερδίσει από το Νοέμβριο του 2017, 1-0 (86’ κεφαλιά Μουνάφο) στην έδρα του τότε. Αυτή είναι η μοναδική του νίκη στα τελευταία 15 μεταξύ τους! Ο Παναθηναϊκός έχει οκτώ νίκες ενώ έχουν και έξι ισοπαλίες. Αν υπολογίσουμε και το Κύπελλο ο Αστέρας έχει μια νίκη στα τελευταία 17 επίσημα.

Στα τελευταία 11 πρωταθλήματος ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ. Αλλά και με τον Παναθηναϊκό συμβαίνει το ίδιο στα πέντε τελευταία.

Μεταξύ τους με τον Αστέρα Τρίπολης γηπεδούχο

Τον Οκτώβριο του 2018 οι δύο ομάδες ήλθαν ισόπαλες 1-1, ενώ το Νοέμβριο του 2017 νίκησε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη δηλαδή στα δύο τελευταία στην Τρίπολη, μετά το εντυπωσιακό 5-0 τον Φεβρουάριο του 2017.

Είναι η μοναδική νίκη του Παναθηναϊκού στις τέσσερεις τελευταίες επισκέψεις εκεί.

Αλλά και η νίκη του Αστέρα το Νοέμβριο του 2017 είναι η μοναδική στα τελευταία επτά. Στα άλλα έχει τρεις νίκες ο Παναθηναϊκός, ενώ υπάρχουν και τρεις ισοπαλίες.

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει βάλει πέντε γκολ και ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το ένα σε κάποιο από αυτά!

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Ισοπαλίες: 12

Νίκες Παναθηναϊκού: 14

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Ισοπαλίες: 6

Νίκες Παναθηναϊκού: 5

Στον πρώτο γύρο
01.12.2019: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0
(8’ πέναλτι Χατζηγιοβάνης).

Πέρσι

06.10.2018: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1
(47’ σουτ Μανιάς – 90’ πέναλτι Μακέντα. Στο 89’ 2η κίτρινη Κυριακόπουλος του Αστέρα).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων