ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η προαναγγελία του αγώνα Λαμία - Αστέρα

Το επίσημο site της superlrague κάνει εκτενή αναφορά στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Αστέρα και σας θυμίζει όσα έχουν συμβεί στα παιχνίδια των δυο ομάδων.

ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ

 Αναλυτικά το αφιέρωμα του αγώνα:

Η περσινή καλύτερη ομάδα της περιφέρειας υποδέχεται την προπέρσινη, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αναζητούν πιθανότητες και ελπίδες για το κυνήγι της εξάδας. Πολύ δύσκολο και για τις δύο, αλλά όσο υπάρχουν παιχνίδια αρκετά, έχουν το δικαίωμα στην ελπίδα.

Η Λαμία

Η Λαμία παίζει δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα της, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Η Λαμία δεν χάνει εύκολα και όταν αυτό συμβαίνει, οι ήττες έρχονται από ισχυρές ομάδες. Έχει χάσει τρία παιχνίδια, από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στα τελευταία 16 επίσημα, για Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αντίστοιχα δεν νικά και εύκολα, καθώς η Λαμία έχει μια νίκη στα επτά τελευταία, αυτή με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Έχει μαζί με τον Άρη τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα οκτώ.

Έχει χάσει μόνο ένα αγώνα από άλλη ομάδα της περιφέρειας και αυτή δεν είναι άλλη από τον Αστέρα Τρίπολης στις 28 Οκτωβρίου 2019, το ματς του πρώτου γύρου.


Η Λαμία εντός έδρας
Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία, όπου είχε μια ισοπαλία με την ΑΕΚ και ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αμέσως πριν είχε κερδίσει τρία στη σειρά, με τελευταίο στις 8 Δεκεμβρίου τον ΟΦΗ.

Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας από κάθε άλλη ομάδα, πέντε. Βέβαια έκανε τις τέσσερις στα πρώτα τέσσερα, και στα επόμενα έξι έχει μια.


Ο Αστέρας Τρίπολης

Η νίκη επί του Πανιωνίου δείχνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκει το δρόμο του και δύσκολα θα απειληθεί από τις δύο ομάδες της ουράς. Έχει να παίξει τέσσερα ακόμα παιχνίδια με ομάδες που είναι στην τελευταία εξάδα και επίσης Άρη και Παναθηναϊκό.
Έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της έδρας του, ενώ έχει χάσει τα τελευταία πέντε εκτός, κάτι που δείχνει ότι το βάρος για τη συνέχεια θα πέσει στα εντός έδρας.

Έχει τρεις νίκες λοιπόν στα πέντε τελευταία, αφού δεν είχε νίκη στα επτά προηγούμενα. Επίσης είχε τρεις στα πρώτα 15, όσες έχει τώρα στα πέντε τελευταία.

Ο Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας
Από τις 3 Νοεμβρίου, όταν πήρε ισοπαλία στο Αγρίνιο, ο Αστέρας έχει χάσει και τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια του. Από Άρη, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, όλα στο γκολ, ενώ το τελευταίο από τον ΠΑΟΚ το έχασε με δύο.

Έχει χάσει οκτώ από τα δέκα εκτός έδρας. Πήρε νίκη στη Νέα Σμύρνη και την ισοπαλία στο Αγρίνιο το φθινόπωρο.
Έχει πετύχει οκτώ γκολ σε οκτώ από τα δέκα εκτός έδρας παιχνίδια, και ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το ένα γκολ.


Μεταξύ τους

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 4-1 στον πρώτο γύρο, αφού στα τέσσερα πρώτα δεν είχε νίκη και είχε βάλει μόλις ένα γκολ στη Λαμία! Τώρα ο Αστέρας δεν έχει χάσει τα τρία τελευταία μεταξύ τους, αφού είχε χάσει και τα δύο της σεζόν 2017-18.
Μάλιστα στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 η Λαμία μέσα στην Τρίπολη πετύχαινε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Super League!

Μεταξύ τους με γηπεδούχο τη Λαμία

Η Λαμία νίκησε 1-0 τον Ιανουάριο του 2018, ενώ το Νοέμβριο του ίδιο έτους ήλθαν 0-0. Ο Αστέρας δηλαδή δεν έχει σκοράρει στα δύο παιχνίδια στη Λαμία.


Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 2

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 1

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

Στον πρώτο γύρο
28.10.2019: Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1
(21’ σουτ Σουάρεθ, 45’ κεφαλιά Μπαράλες, 51’ σουτ, 90’ κεφαλιά Τασουλής – 35’ σουτ Ασίγκμπα. Στο 68’ κόκκινη Δημούτσος της Λαμίας)

Πέρσι

11.11.2018: Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0
(Στο 30’ κόκκινη Βάντερσον της Λαμίας, στο 89’ κόκκινη Πασαλίδης του Αστέρα)



ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων