ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σεμινάριο από ΕΠΟ και ΚΕΔ για το VAR

Όλα όσα θα συζητηθούν την Πέμπτη για το VAR! Tο σεμινάριο που θα προκαλέσει συζητήσεις, διαφωνίες, φωνές, αντεγκλήσεις. αλλά οι ΠΑΕ ελπίζουν πως στο τέλος θα βρεθεί μία λύση.

 

Την Πέμπτη (17/10), διοργανώνεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σεμινάριο από ΕΠΟ και ΚΕΔ και θα θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις ΠΑΕ.

Πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει έναν γεμάτο φάκελο με περιπτώσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε ακόμα και με το VAR, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εντός ­ δρας ήττα από την Ξάνθη. Φυσικά κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει αδικηθεί από το VAR!

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ και οι άνθρωποι της ΚΕΔ θα κάτσουν σε ένα τραπέζι και θα μιλήσουν ανοιχτά.

Η ΚΕΔ αναμένεται να απαντήσει για την χρήση του VAR. Αν και λίγο πολύ η απάντηση είναι γνωστή: Ότι η εν λόγω τεχνολογία δεν βρισκόταν στην αρχική συμφωνία με την εταιρεία του VAR και πως αν τη θέλουν οι ΠΑΕ, τότε θα πρέπει να πέσουν χρήματα.

Για την ώρα ­Ομοσπονδία και πολιτεία δεν σκοπεύουν να δώσουν κι άλλα χρήματα για να βελτιωθεί το VAR στον συγκεκριμένο τομέα. Το πιο πιθανό είναι στον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ να ενημερώσουν τους ανθρώπους της ΚΕΔ ότι θα πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τα ριπλέι της Νόβα της ΕΡΤ, εκεί όπου οι γραμμές του οφσάιντ λειτουργούν κανονικότατα. Επίσης, ένα άλλο ζήτημα που ­απασχολεί τις ομάδες έχει να κάνει με την ηχογράφηση των συνομιλιών των διαιτητών του αγωνιστικού χώρου με τους vΑΡίστες. Η αρχική πληροφόρηση που είχαν οι σύλλογοι πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήταν ότι ναι μεν θα ηχογραφούνται, αλλά δεν θα δημοσιεύονται. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες οι συνομιλίες δημοσιεύονται κανονικότατα. Οι ΠΑΕ θα ρίξουν στο τραπέζι και το συγκεκριμένο θέμα. Με λίγα λόγια αναμένεται μία μάζωξη με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως για τις απαντήσεις που θα δώσουν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας και της διαιτησίας.

Είναι θέματα που κάθε Σαββατοκύριακο τα συναντάμε, φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τα συζητούν οι ομάδες, βγαίνουν επιθετικές ανακοινώσεις, γίνονται δηλώσεις και το πρωτάθλημα παίρνει ξαφνικά... φωτιά, επειδή ούτε το VAR μπορεί να δώσει τις λύσεις που περίμεναν οι σύλλογοι ως προς τις διαιτητικές αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων