ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προαναγγελία: ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος

Στο κλίμα της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στον Ατρόμητο μας βάζει η Super League που δίνει τα στοιχεία της σημερινής αναμέτρησης. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

Αναλυτικά:

Η συνάντησή τους στην Τρίπολη είναι καθοριστική, ειδικά για τους γηπεδούχους, που μετρούν τρεις ήττες. Έστω και αν έχουν παίξει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τη φορμαρισμένη Ξάνθη, και έχασαν από όλους στο γκολ, η συγκομιδή είναι μηδενική και αναζητείται η αρχή της.

Επεκτείνοντας πέρσι, ο Αστέρας έχει μια νίκη στα δέκα τελευταία, αυτή με τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική, που τον έσωσε. Και πέρσι ο Αστέρας ξεκίνησε με τρεις ήττες, αλλά νίκησε τον Απόλλωνα στο τέταρτο παιχνίδι του.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ, αφού είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες.

Προέρχεται από μια σεζόν, που έκανε έξι νίκες εκτός έδρας, για αυτό άλλωστε έφτασε και τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Από τα ίδια ακριβώς παιχνίδια που έχει παίξει φέτος και πήρε δύο βαθμούς, είχε τέσσερις (νίκη με ΑΕΛ, ήττα στη Λαμία, ισοπαλία με ΠΑΟΚ).

Και το 2017 ο Ατρόμητος Αθηνών ξεκίνησε χωρίς νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια, αλλά κατέληξε μετά από τέσσερις ισοπαλίες να μείνει οκτώ αγωνιστικές αήττητος.

Με τα δύο γκολ που έβαλε στον ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Βέλλιος έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Ευθύμη Κουλούρη. Πηγαίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Τρίπολη, μετά τις 5 Δεκεμβρίου 2015, όταν μάλιστα είχε σκοράρει στη νίκη του Ηρακλή με 2-1 εκεί.

Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο γύρισε πριν από λίγες μέρες στον Αστέρα Τρίπολης για να βοηθήσει με την εμπειρία από τα 200 παιχνίδια Super League που είχε στην πλάτη του. Αν παίξει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, φτάνει τα 300 παιχνίδια στην Ελλάδα, από το 2009, που τον έφερε ο Πανθρακικός.

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 10
Ισοπαλίες: 8
Νίκες Ατρομήτου: 10

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 7
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Ατρομήτου: 3

Πέρσι
23.02.2019: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1
(24’ σουτ Καλτσάς – 82’ κεφαλιά Ουάρντα)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων