ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η λειτουργία του Match Center, της έδρας του VAR στο Μαρούσι

Στο ειδικά διαμορφωμένο Match Center στο Μαρούσι λειτούργησε στη διάρκεια της 3ης αγωνιστικής της Superleague 1 το Video Assistant Referee. 

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

Tον χώρο επισκέφθηκαν από πλευράς ΚΕΔ οι Βίτορ Μέλο Περέιρα και Χουάν Αντόνιο Μαρίν, αλλά και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Σκοπός της παρουσίας των αξιωματούχων της ΚΕΔ και του Φούσεκ, ήταν να παρακολουθήσουν από κοντά τη νέα διαδικασία λειτουργίας του συστήματος, αφού, όπως έχει ανακοινωθεί, η 3η αγωνιστική του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος αποτελούσε κομβικό σημείο για το VAR, μιας και δεν υφίσταται πλέον η κάλυψη μέσω των σταθμευμένων VAN.

οπτικές ίνες από όλα τα γήπεδα της Superleague 1 μεταφέρουν το τηλεοπτικό σήμα στο Κέντρο Αγώνων στο Μαρούσι, όπου υπάρχουν οκτώ διαμορφωμένες και ανάλογα εξοπλισμένες αίθουσες, στις οποίες εργάζονται οι διαιτητές VAR και AVAR.

Τα μέλη της ΚΕΔ και ο Πετρ Φούσεκ, επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους διαιτητές VAR και AVAR κατά την διάρκεια της εργασίας τους. Το Match Center αποτελεί την έδρα του VAR και προσφέρει στους επιφορτισμένους με την λειτουργία του συστήματος διαιτητές και τεχνικούς σαφώς μεγαλύτερους χώρους εργασίας και τεχνολογικές δυνατότητες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων