ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος η Interwetten

Ο μέγας χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ, Interwetten θα είναι και ο χορηγός της Super League 1 για ένα χρόνο, όπως ανακοινώθηκε στο Δ.Σ της Παρασκευής (13/09).

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δ.Σ της Super League, ανακοινώθηκε κι επίσημα αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης-6ης αγωνιστικής.

Επίσης, η στοιχηματική εταιρεία, Interwetten θα είναι στους επίσημους χορηγούς στη φετινή διοργάνωση. Μάλιστα, εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας μεταξύ της Super League και του ομίλου Interwetten. Ο μεγάλος φετινός χορηγός του Αστέρα θα διαφημίζεται στις διαφημιστικές πινακίδες των ελληνικών γηπέδων.

Τέλος, ένα ακόμα θέμα που τέθηκε υπό συζήτηση ήταν η κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων. Ετσι, αποφασίστηκε να υπάρχει συχνός έλεγχος των γηπέδων προκειμένου να βελτιωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα 4ης – 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

2/ Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η συνέχιση της εγκριθείσας πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020 διαδικασίας για την αξιολόγηση της κατάστασης των αγωνιστικών χώρων.

3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας μεταξύ της  Super League και του ομίλου Interwetten

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων