ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Super League 1: Σέντρα το Σαββατοκύριακο

Το Δ.Σ. της Super League 1 αποφάσισε πως δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, επομένως θα έχουμε σέντρα το Σαββατοκύριακο. Στο επίκεντρο τα τηλεοπτικά.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο... παρά ένα υπάρχουν ένα κάρο ανοικτά "μέτωπα" για μια ακόμη χρονιά και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, καλείται να τα λύσει.

Βέβαια, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο κανονικά το πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Ο κ. Λυσάνδρου τόνισε ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ και διαψεύδονται με κατηγορηματικό τρόπο οι φήμες ότι ο πρόεδρος της Super League δήλωσε ότι θα διακοπεί το Πρωτάθλημα.

Μάλιστα, από τη Λίγκα λένε πως "οποιαδήποτε 'πληροφορία' διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες". Αυτό που ανέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι πως η νομική υπηρεσία της Λίγκας θα εξετάσει τα συμβόλαια των ομάδων με την ΕΡΤ και τι κινήσεις μπορεί να κάνει, αν δεν βρεθεί άκρη.

Εν ολίγοις, να γνωρίζει η Super League τις επιπτώσεις σε περίπτωση που υπήρχε διακοπή στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ρήτρες και με την ΕΡΤ και με τη NOVA που έχει συμβόλαια με ομάδες.

Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων