ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δηλαδή, οι άλλοι τι να πουν;

Σας έχουμε γράψει πως ο σχεδιασμός στον ΑΣΤΕΡΑ... τρέχει κανονικά. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες δουλεύουν αθόρυβα τις υποθέσεις τους και όταν πρέπει θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τους παίκτες που θα δυναμώσουν το ρόστερ. 

Σας έχουμε γράψει πως οι άμεσες κινήσεις που θα γίνουν θα αφορούν έναν στόπερ, έναν χαφ που θα πλαισιώσει τους Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπέλοκ, ένα δεκάρι και 2 φορ.

Τέσσερις περιπτώσεις προβάρουν τα κιτρινομπλέ αλλά ας κάνουμε λίγη υπομoνή ακόμη και θα μάθουμε και τα ονόματα - όπως κι αυτό του προπονητή.

Δηλαδή, άλλες ομάδες τι να πουν; Ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο οποίος του έφυγαν 8 βασικότατες μονάδες (Μπρούνο, Βασιλακάκης, Κουλούρης, Ουάρντα, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς και Καρασαλίδης) και έχει ανακοινωθεί μόνο ο Γιακουμάκης!

Ο Άρης; Εχει ανακοινώσει δύο παίκτες και δεν έχει άλλον τερματοφύλακα πίσω από τον Κουέστα.

Και δεν αναφερόμαστε τυχαία σ' αυτές τις ομάδες. Μη ξεχνάτε ότι έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. 

Ο Παναιτωλικός, επίσης, είδε παίκτες όπως οι Μανά, Άργκους, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Βασιλούδης και Μάρκος Πάουλο να έχουν φύγει και... ψάχνεται. 

Στην Ξάνθη έχουν αποχωρήσει οι: Συλλά, Κάστρο, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Μελισσόπουλος, Γέντρισεκ, Αλμέιδα, Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλος. Εχει προχωρήσει σε μόλις 3 ανακοινώσεις. 

Ο ΟΦΗ επίσης έχει αποδυναμωθεί αισθητά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, λοιπόν, με την προετοιμασία του να ξεκινά στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα είναι πανέτοιμος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων