ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαγευτική κρητική φιλοξενία

Οι απανταχού Κρήτες έχουν να το λένε για τη φιλοξενία τους. Δεν διευκρινίζουν όμως το ότι αυτή ισχύει μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες και βέβαια όταν δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Super League!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 Το απόγευμα της Κυριακής, ΟΦΗ και ΑΣΤΕΡΑΣ έπαιζαν μια κατηγορία στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" με το ισόπαλο αποτέλεσμα να βολεύει τους Αρκάδες και να σπρώχνει στην ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ τους Κρητικούς.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο από τους φίλους του ΟΦΗ, ωστόσο σ' αυτό υπήρχαν και άνθρωποι των Αρκάδων που έκαναν το ταξίδι στην Κρήτη για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Οσο το παιχνίδι πλησίαζε στο φινάλε του και με το σκορ στο 1-1, η μαγευτική κρητική φιλοξενία για την οποία διαβάζουμε στους ταξιδιωτικούς οδηγούς όμως, μετατράπηκε σε ζούγκλα.

Οι χυδαίες και ακατανόμαστες εκφράσεις με αποδέκτες τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ είναι το πιο light φανταστείτε... Τα νεύρα των κρητικών για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους πολλά και οι αντιδράσεις περισσότερο παρέπεμπαν σε σκηνικό πολέμου παρά σε γήπεδο.

Μάλιστα, κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν έμειναν μόνο στις λεκτικές επιθέσεις αλλά δεν συγκράτησαν το χεράκι τους πετώντας και αντικείμενα, ένα από τα οποία για λίγο δεν οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι!

Άξιο σχολιασμού βέβαια και το σημείο στο οποίο τοποθέτησαν τους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ στο υπερσύγχρονο γήπεδο του Ηρακλείου. Τέρμα αριστερά, ψηλά σε ένα σημείο όπου με ένα στραβοπάτημα θα κινδύνευες να πέσεις σε κενό 50 (!) μέτρων σε μια υπό κατάρρευση κερκίδα με φόντο ένα νεκροταφείο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων