ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάβος: "Αν δώσεις χώρο στον Αστέρα σε σκοτώνει"

Ο προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος δήλωσε πως η ισοπαλία είναι ένα δίκαιo αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά "είχαμε απέναντι μας μια καλά οργανωμένη ομάδα που αν της δώσεις χώρο μπορεί να σκοτώσει οποιοδήποτε αντίπαλο"

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της Λαμίας:

 

"Ξέρουμε ότι όσο τα παιχνίδια πλησιάζουν προς το τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες αφήνουν το καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχεί η δύναμη, η μονομαχία και όλα παίζονται για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποια καλή τελική που ενδεχομένως να μας έδινε ένα γκολ. Eίχαμε βέβαια και απέναντι μας μια καλά οργανωμένη ομάδα που αν της δώσεις χώρο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Περιμέναμε ότι Αστέρας θα πάρει μέτρα όπως και έγινε. Κλείσαμε καλά τους χώρους και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και για τους δύο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Αστέρα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων